Уебкам моделка разкри детайли около своята кариера. Преди бляскавия свят

...
Уебкам моделка разкри детайли около своята кариера. Преди бляскавия свят
Коментари Харесай

Уебкам модел споделя трудния път към успеха и проблемите с психичното си здраве СНИМКИ 18+

Уебкам моделка разкри елементи към своята кариера. Преди блестящия свят на работата пред уеб камера, 29-годишната Лола-Роуз Къртис работела в обласста на човешките запаси към 5 години.

Всичко се трансформирало за хубавицата, когато изпаднала в меланхолия и тревога, откакто изгубила татко си в тийнейджърските си години. След това тя се борила с психологичните си проблеми в продължение на доста години, а през 2017 година Лола се пробвала да вземе в ръце живота си.



Тя се съвзела и насочила вниманието си към нова специалност, която да й помогне да се оправи с депресията. Сега Лола работи за организация Off The Record Cam Model Agency, където получава „ невероятна поддръжка “.

Тя сподели пред Daily Star Online: „ Когато работех в набирането на личен състав, имах големи отговорности. Имах съществени цели, които желаех да извършвам, само че това беше мъчно заради неналичието на хора, които желаят да работят. Преди да стана уебкам модел, работих в отдел човешки запаси в продължение на пет години ".



"Изпитвах това извънредно възприятие в неделя вечер, мразейки обстоятелството, че ще отида на работа в понеделник ", прибавя тя.

Лола-Роуз споделя, че уебкам промишлеността я е направила по-добра в леглото. Тя работи това към този момент повече от две години.

„ Винаги съм била екстроверт що се отнася до секса… Близо две години по-късно съм се отказала от всевъзможни медикаменти за психологично здраве и съм по-щастлива и по-здрава отвсякога ", споделя тя.



Тя прибавя: „ Клиентите ми са ми помагали извънредно доста, защото разговаряхме за полови мечти и стремежи. Така аз се изключвах от „ естествения " живот. Потъвам в свят, който ми е забавен. Не ми се коства, че „ работя “, пишем си за неща, на които се любуваме и по този начин узнавам повече за света на секса, което е едно персонално наслаждение ".

„ Имам същински връзки и другарства с клиентите си. Много от момчетата, с които беседвам, ме ревизират по време на тази пандемия, защото знаят, че имам проблеми с психологичното здраве ", споделя още тя.

Превод: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР