Удобна навигация и карти за всяка желана дестинацияWindows Maps предлага

...
Удобна навигация и карти за всяка желана дестинацияWindows Maps предлага
Коментари Харесай

Windows Maps – асистент в опознаване на света около нас

Удобна навигация и карти за всяка мечтана дестинация

Windows Maps предлага избор на въздушни и сухоземни пътни изгледи
(екранна фотография: Windows Maps)

Ако пътувате постоянно или просто сте се отвън града и се нуждаете от инструкции за пътя или местностите в близост, можете да се доверите на профилирани приложения, които дават нужната информация по бърз и комфортен метод.

Една от наличните стратегии е Windows Maps – в нея са вградени няколко инструмента, които могат да ви бъдат потребни. Това приложение се конфигурира елементарно на компютъра, защото не изисква никаква спомагателна или комплицирана настройка.

Трябва единствено да отидете в страницата на продукта в Microsoft Store и да натиснете бутона Install, а останалата част от настройката се прави автоматизирано без интервенция на потребителя.

Windows Maps има прелестен и комфортен интерфейс, който сплотява разнообразни и лесни за потребление функционалности, включително гласова навигация. Ще можете да се възползвате от опциите на програмата елементарно, без значение дали сте новак или напреднал консуматор.

Контролите са подредени непосредствено на основния екран, тъй че да губите време в разглеждане на безкрайни менюта, търсейки подобаващата функционалност. Въпреки че няма помощна документи, малко евентуално е да се нуждаете от управление за потребителя, защото функционалностите на програмата са много интуитивни.

Windows Maps разрешава разглеждане на карти за всяка мечтана област. Можете да извършите това, като просто напишете съответния район в избраното поле. Имате избор от въздушни и пътни изгледи, съгласно потребностите си, както и опция да превключвате трафика дружно с информация за произшествия или видимост на камерите.

За да получите напътствие, би трябвало да натиснете бутона за пътния знак и да въведете началната точка и дестинацията. Можете да превключвате сред режими на кола, рейс и пешком, според от това по какъв начин желаете да пътувате. Програмата ви разрешава също да вършиме 3D обиколки на разнообразни места.



В умозаключение, Windows Maps е надеждно приложение, което ви разрешава да преглеждате карти на всеки мечтан район, да превключвате сред въздушен и сухоземен път, да извличате упътвания и да вършиме 3D обиколки. Програмата има комфортен потребителски интерфейс с интуитивни функционалности и се конфигурира елементарно на персоналния компютър.

Официална страница: Windows Maps
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР