Удинезе и Верона не успяха да се победят и завършиха

...
Удинезе и Верона не успяха да се победят и завършиха
Коментари Харесай

Удинезе с грешна стъпка у дома срещу опашкар

Удинезе и Верона не съумяха да се победят и приключиха наедно при резултат 1:1 в финален дуел от 20-ия кръг на италианската Серия А. И двете попадения паднаха през първата част, като първо гостите поведоха след автогол на Родриго Бекао в четвъртата, само че домакините изравниха посредством Лазар Самарджич в 21-ата минута.

Изнендващо тимът от града на Ромео и Жулиета поведе още в четвъртата минута. Бето загуби топката на рискова позиция в своята половина, което разреши на капитана Дарко Лазович да отнеме и да шутира от отдалеченост. Защитникът Родриго Бекао скочи да блокира с глава, само че вместо това по този начин удари топката, че тя трансферира вратаря Марко Силвестри и се спря неспасяемо в горния ляв ъгъл на вратата му - 0:1.

Удинезе обаче бързо се върна в дуела и в 21-ата минута изравни резултата. Кингсли Ехизибуе беше изведен чудесно по десния фланг, напредна и центрира ниско в наказателното поле, където Бето задържа доста добре топката и комбинира с връхлитащия Лазар Самарджич, който прати кълбото с акуратен удар по тверата в долния десен ъгъл на Лоренцо Монтипо - 1:1.

През второто полувреме домакините бяха тези, които натиснаха и сътвориха няколко положителни положения, с които можеха да стигнат до цялостния поврат и крайния триумф, само че по този начин и не съумяха да ги оползотворят и срещата приключи без победител.

По този метод Удинезе остава на седмата позиция с 29 точки, до момента в който Верона е в рисковата зона, на 18-ата позиция с 13 точки, на пет от първия отбор над чертата – Специя. В идващия кръг отборът от Удине гостува на Торино, а Верона приема Лацио.

90+5 | FULL TIME
It ends one apiece at Dacia Arena. Udinese fight back after conceding an unfortunate opener but aren't clinical enough to find a winner 1-1

⚪️⚫️
— Udinese Calcio (@Udinese_1896)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР