Ударно начало на предпоследния ден на супер турнира по тенис

...
Ударно начало на предпоследния ден на супер турнира по тенис
Коментари Харесай

Изцяло китайски полуфинал при дамите, oпашка за билети в „Арена Асарел”

Ударно начало на предпоследния ден на супер шампионата по тенис на маса 2019 ITTF World Tour Asarel Bulgaria Open!

Топ поставената Касуми Ишикауа не съумя да вземе даже гейм на китайката Хъ Джуодзия и отстъпи в обособените елементи с 10:12, 5:11, 9:11, 4:11. „ Прибързвах и сама съм си отговорна за провалянето. Ако бях спечелила първия гейм, може би срещата щеше да се развие по различен начин”, показа Ишикауа.

Тя водеше с 10:7 точки в откриващата част, само че загуби идващите 5 разигравания и оттова насетне не съумя да възвърне ритъма в играта си. Хъ Джуодзия пък изясни по какъв начин е съумяла да резервира хладнокръвие в сложните моменти в първия и в третия гейм, когато изоставаше в резултата. „ Мисля точка за точка. Не виждам огромната картина. За мен е значимо само идващото разиграване”.

С успеха си тя обезпечи на почитателите в „ Арена Асарел” напълно китайски полуфинал. Хъ ще се изправи против сънародничката си У Ян. Тя продължи без игра, откакто Хитоми Сато се отхвърли от присъединяване.

В залата към този момент е и Негово Превъзходителство Дун Сяодзюн, дипломат на Китйската национална република в България. Той се наслаждения онлайн на още един китайски триумф. Постигна го Чън Ксинтун, която също откри място измежду най-хубавите 4 в шампионата. Тя надигра с 4:0 гейма Джон Джинхий от Република Корея. „ Изиграх доста мощен мач. Гледам с убеденост към идващия дуел. Очаквам с неспокойствие срещата ми с Мима Ито”, в резюме показа победителката.

А Мима Ито (Япония) е единствената, която наруши китайската доминация. Втората в схемата завоюва с 4:1 гейма против представителката на Сингапур Ю Менгу. „ Успях още през цялото време да наложа своя жанр на игра. Не мисля, че оставам главната любимка в шампионата. Сега ще се съсредоточвам само върху идващия си мач”, разяснява Ито.

Още преди началото на днешната стратегия почитателите на тениса на маса в Панагюрище оформиха сериозна опашка пред касите в „ Арена Асарел”. Билетите за главните трибуни са по 12 лв., за деца – 4, а в случай че желаете да сте оптимално покрай екшъна, може да закупите ВИП пропуск на цена от 40 лв.. Който няма опция да пристигна в залата може да следи шампионата в ефира на Nova Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР