Удължаваме извънредната епидемична обстановка, защото има ръст на броя на

...
Удължаваме извънредната епидемична обстановка, защото има ръст на броя на
Коментари Харесай

Извънредната епидемична обстановка се удължава с 3 месеца - толкова траела една вълна

Удължаваме изключителната епидемиологична конюнктура, тъй като има растеж на броя на инфектираните, на признатите в болница. Това сподели служебният здравен министър доктор Стойчо Кацаров.

Срокът се обуславя с това, че до момента вълните не престават към 2-2,5 месеца, добави Кацаров, като уточни и като съображение политическата неустойчивост в страната т.е. вероятността още дълго да няма постоянно държавно управление.
 Поредно държавническо самопризнание, че всеки се оправя с ковид преди всичко самичък Поредно държавническо самопризнание, че всеки се оправя с ковид преди всичко самичък
Опитваме се да вземем съответните ограничения на районно равнище – не доста рано, само че и не доста късно. Това сподели проф. Мира Кожухарова,...

Образователният министър проф. Николай Денков сподели, че ще бъдат оповестени обществено насоките за осъществяване на образователния развой в условия на пандемия - до на следващия ден, 26 август. Трябва да намерим баланс, това ни е задължението като институция, тъй като има доста разнообразни претенции, посочи министърът.

Основата на проекта - да може на локално равнище да се реши дали да се затварят учебни заведения и детски градини, като се минава на електронно образование, както и да има оптимален баланс сред присъствено и отдалечено образование.

Още:

Още от ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР