Учителка по английски език бе убита по време на касапницта

...
Учителка по английски език бе убита по време на касапницта
Коментари Харесай

Трагедията в Казан: красива учителка загина, спасявайки с тя...

Учителка по британски език бе убита по време на касапницта в Казан. Елвира Игнатиева се озовала в коридора сега, когато по него вървял главорезът Илназ Галявиев.

Тя пробвала да избави едно дете, като го отблъснала от нападателя Галявиев и го протекция с тялото си. Пет дни преди гибелта си момичето разгласява покъртителен ярък пост в Instagram и прикачи фотография към него, където усмихвайки се театралничи на фона на зеленина.



Ще бъдете сюрпризирани какъв брой елементарно е да станете от леглото, когато сте щастливи, гласи последната обява в Instagram на Елвира Игнатиева.

Преподавала е британски език до пети клас и работи в тази гимназия от четири години. През 2018 година тя зае второ място в надпреварата „ Учител на годината “. През юли Елвира трябваше да стане на 27 години, написа blitz.bg.

Задържаният Илназ Галявиев написа сутринта преди закононарушението в Казан, че ще очисти света от „ биоотпадъци “. Той влезе в гимназията през основния вход и стартира да стреля съвсем от прага. Сред убитите са двама учители и седем възпитаници от осми клас.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР