Училищата в цяла Русия отново отварят врати от другата седмица,

...
Училищата в цяла Русия отново отварят врати от другата седмица,
Коментари Харесай

Училищата в Русия ще отворят отново врати, случаите на коронавирус станаха над 3,5 милиона

Училищата в цяла Русия още веднъж отварят порти от другата седмица, а втората вълна на епидемията от ковид може да е минала пика си, оповестиха съветските управляващи. Същевременно случаите на ковид в Русия от началото на пандемията минаха прага от 3,5 милиона, съобщи Ройтерс, представена от Българска телеграфна агенция.

През октомври учениците от междинния курс минаха на отдалечено образование в интернет като част от ограниченията за ограничение на разпространяването на ковид, само че не беше наложено толкоз строго "затваряне ", каквото имаше напролет.

Всички учебни заведения сега се връщат към присъствени занятия, като се изключи 10, които са карантинирани, сподели през днешния ден министърът на образованието Сергей Кравцов, представен от Интерфакс.

Наталия Пшенична, представител на регулаторния орган за отбрана на потребителите "Роспотребнадзор ", съобщи, че като цяло епидемиологичната конюнктура наподобява се стабилизира макар разликите по места. "Можем да приемем, че пикът на болестта към този момент е минал ", сподели тя.

От началото на пандемията управляващите са засекли към 1500 разновидности на ковид, сподели Анна Попова, ръководителката на "Роспотребнадзор ". Русия, която е на четвърто място в света по брой на инфектираните с ковид, има намерение от другата седмица да стартира всеобща имунизация. Тя разполага с две регистрирани ваксини и съгласно Попова се чака през идващите няколко дни да утвърди и трета.

По-рано през днешния ден управляващите оповестиха, че за последното денонощие в Русия са доказани 24 715 нови случая на инфектирани. Регистрирани са и още 555 смъртни случая, с което формалният брой на жертвите става 64 495.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР