Ученици от минния техникум в Кемерово погледнаха по различен начин

Ученици от минния техникум в Кемерово погледнаха по различен начин ...

Уволниха учителка - приличала на героиня от порно филм ВИДЕО.

Ученици от минния техникум в Кемерово погледнаха по различен начин на учителката си по математика след открит урок, който преподавателката провела. Любознателните бъдещи миньори направиха „разкопки“ в Интернет и се натъкнаха на пикантно видео, от което ги заинтересува не толкова съдържанието, колкото актьорският състав.Бъдещите миньори попаднаха на видео, което вдигна много шум и се превърна в пикантен скандал.

Учениците открили няколко откровени видеоклипа, героинята от които приличала точно на любимата им учителка по математика. Те споделиха своите предположения със самата Юлия Скуратова. Тя отрекла мръсните спекулации. И тогава, когато започнали язвителни забележки и вулгарни шеги, адресирани до нея, тя била принудена да напусне.

Олга Стастунова, заместник-директор на учлището твърди: „Директорът каза, че Юлия Виталевна е дошла в 8 часа сутринта, написала изявление, позовавайки се на лични обстоятелства, и помолила да напусне по лични причини.“

Юлия Скуратова работила в училището 10 години. В допълнение към основната работа в техникума, тя работила на непълно работно време като преподавател и подготвяла ученици за изпити. Колегите й прегледали видеоклиповете с едно око, но отказват да повярват, че героинята от филмите за възрастни е въпросната учителка.

Превод: БЛИЦ

 

Източник: blitz.bg