Ученици от Математическата гимназия в Пловдив организират благотворителна акция в

...
Ученици от Математическата гимназия в Пловдив организират благотворителна акция в
Коментари Харесай

Ученици от Математическата гимназия в Пловдив с благородна инициатива

Ученици от Математическата гимназия в Пловдив провеждат благотворителна акция в поддръжка на свои съученици. За да разпространяват самодейността, те написали писмо до шефа на учебното заведение, в което описват за сложното всекидневие на фамилията.

Историята е за пловдивско семейство - децата губят татко си от коронавирус, а най-малкото дете страда от тежка диагноза.

" Идеята е да достигнем доколкото се може повече хора, доста родители се включиха, идната стъпка е да се свържем с общината, с цел да оказват помощ с каквото могат на фамилията ", сподели в " Денят стартира " Теодор Джелепов.

" Голямото дете е ученичка в осми клас, притежател е на голям брой награди. Ще организираме благотворителен базар, сега тече акция за набирането на коледни сувенири и картички, няма да имат избрана цена, всеки ще пусне в кутия толкоз, колкото желае. Ще бъде открит публично от 10 до 23 декември, всеки ден във фоайето на гимназията ", добави Веселина Карапеева, шеф на математическата гимназия " Акад. Кирил Попов " в Пловдив.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР