Учените отдавна са установили, че движението и упражненията имат отлични

...
Учените отдавна са установили, че движението и упражненията имат отлични
Коментари Харесай

Скрита заплаха: какво се случва с тялото ви, когато седите твърде много

Учените от дълго време са открили, че придвижването и упражненията имат отлични изгоди за здравето , които включват всичко от намаление на риска от болести и ранна гибел до по-голяма еластичност, изгаряне на мазнини и даже възстановяване на въображението и творчеството, описват vesti.bg.

Но, в случай че водите затънал метод на живот и седите прекалено много, вие нанасяте вреди на тялото си както в кратковременен, по този начин и в дълготраен проект.

За страдание, във времената на пандемия, когато по-голямата част от хората са принудени да работят и учат от у дома и да лимитират излизанията от вкъщи си, придвижванията стават все по-малко, а седенето – все по-дълго.

Вижте какво тъкмо се случва с тялото ви, когато водите неактивен метод на живот и най-видимите странични резултати от прекомерното седене:
 Вредите за здравето от заседналия метод на живот  Вредите за здравето от заседналия метод на живот  Вредите за здравето от заседналия метод на живот  Вредите за здравето от заседналия метод на живот
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР