Ученик от Флоренция потърси услугите на адвокат, защото родителите му

...
Ученик от Флоренция потърси услугите на адвокат, защото родителите му
Коментари Харесай

Италиански тийнейджър подаде оплакване срещу родителите си заради ваксина

Ученик от Флоренция потърси услугите на юрист, тъй като родителите му забранили да се имунизира против ковид, съобщи за РИА Новости от Асоциацията на фамилните юристи в Тоскана.

Младежът се оплакал, че родителите му отхвърлят да дадат документално позволение за имунизиране.

Тъй като е на 17 години, младежът няма право да избере юрист и не може да бъде имунизиран без родителско единодушие, изясни представителят на асоциацията Джани Балдини.
 Мъжът с индийския вид на COVID-19 е бил имунизиран месец по-рано Мъжът с индийския вид на COVID-19 е бил имунизиран месец по-рано
Във връзка с записания случай на инфектиран мъж с „ Делта “ разновидността на COVID-19 публикуваме следната информация от Национал...

Местните медии цитират думите на младежа, който твърди, че родителите му не считат имунизацията за безвредна и я нарекли „ гнусота ”. За казуса научили и обществените служби, и учебното заведение, която се обърнала към юристите благодарение на просветителното министерство.

Заявлението към момента не е стигнало до съда.

„ Ще се постарая да поговоря с родителите, с цел да размислят ”, сподели юристът. В противоположен случай делото ще бъде предадено на арбитражен съд за малолетни и ще бъде назначен специфичен наблюдаващ от прокуратурата. Подобни случаи в Италия се срещат постоянно напоследък. Аналогична е обстановката със семейство от град Арецо, чийто 16-годишен наследник упорства да бъде имунизиран. 

Източник: РИА Новости
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР