Учени от Института за молекулярна и клетъчна биология към Сибирското

...
Учени от Института за молекулярна и клетъчна биология към Сибирското
Коментари Харесай

Руски учени създадоха антитела срещу COVID-19

Учени от Института за молекулярна и клетъчна биология към Сибирското поделение на Руската академия на науките са съумели да основат обезвреждащи за SARS-CoV-2, които са минали сполучливо лабораторни проби и опити върху животни, предадоха съветски медии, базирайки се на обява в изданието Cell Discovery, предава.

Вкарването на обезвреждащи антитела в организма се употребява в битката с няколко инфекциозни заболявания, в тази ситуация с COVID-19 концентрацията им в кръвната плазма на преболедувалите не е задоволителна, с цел да защищити при преливане различен човек. Заради това учените се съсредоточили върху приемането на антитела под формата на самостоятелни молекули - така наречен моноклетъчни антитела, извлечени от Б-клетки на оздравели пациенти.
 Имам антитела, за какво нямам зелен документ? Ето научните отговори Имам антитела, за какво нямам зелен документ? Ето научните отговори
Откакто избухна пандемията от ковид (SARS-CoV-2, който провокира заболяването COVID-19), несъмнено разбрахме едно – че равнището...

Тези антитела се оказали извънредно ефикасни против SARS-CoV-2, защото както самостоятелно, по този начин и в композиция посред им могат да се борят със съществуващите до момента разновидности на ковид.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР