Учебно занятие за действие при извършен терористичен акт проведоха днес

...
Учебно занятие за действие при извършен терористичен акт проведоха днес
Коментари Харесай

Полицаи "заловиха терорист" в Лозница

Учебно занимание за деяние при осъществен терористичен акт организираха през днешния ден чиновниците на Районно ръководство - Лозница. Кризисната подготовка се разигра в СУ "Христо Ботев " в лудогорското градче, оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Разград.

Сценарият, при който да се организира практическото занимание, е включвал нахлуване на "терорист ", евакуация на учениците и неотложни дейности на полиция, пожарна и Бърза помощ.

Целта на тренировката е била да се усъвършенства организацията на ръководството и управлението на силите на районно управление (на МВР) - Лозница и ОДМВР - Разград за застраховане на сигурността на жителите по време и след приемане на сигнал за осъществен терористичен акт.

След като учениците били евакуирани, а "терористът " арестуван, е последвала проява. Децата имали опция да се срещнат с наличните средства и снаряжение, употребено от районно управление (на МВР) - Лозница, с оборудването на полицейските и противопожарните коли и с уменията на служебното куче.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР