Участникът с най-много елиминационни битки в този сезон на риалити

...
Участникът с най-много елиминационни битки в този сезон на риалити
Коментари Харесай

Симеон Томов от „Фермата“ пред „Труд“: Ще работя като ски учител в Банско

Участникът с най-вече елиминационни борби в този сезон на риалити предаването “Фермата ” Симеон Томов е последният изнемощял от шоуто мъж. 28-годишният фермер от Козлодуй беше отхвърлен от рокаджията Дидо. Пред “Труд ” Симеон описа за прекарването в шоуто, какви нови умения е придобил, разликата сред Франция и България и какво го възпламенява по нумерологията.

“Бях доста окуражен, знаех по какъв начин да печеля! Мисля, че не ми доближи малко шанс и централизация в миг от рисково значение. Именно в дуела с Дидо, когато седем десети от секундата ме лишиха от шанса да играя пета борба и вероятно там да обърна резултата. Моята тактика беше да бъда себе си вътре и да си спечелвам дуелите. Това ми беше нужно, с цел да стигна до край ”, бяха първите думи на отпадналия Симеон.
 Седем десети от секундата лишиха Симеон от шанса да обърне резултата в борбата против Дидо. Седем десети от секундата лишиха Симеон от шанса да обърне резултата в борбата против Дидо.
По думите му той е избрал рокаджията за конкурент, вместо някой от останалите мъже, като да вземем за пример Роман, поради това, че Дидо беше изгубил няколко борби за фермер. “В шоуто е мъчно да кажеш на кого възможностите са по-големи, тъй като всичко зависи от естеството на борбите. Един е мощен в едно, различен в друго. Докато не се разгласят борбите, не можеш да знаеш кой има преимущество! Не считам, че имам по-големи шансове против Роман, само че в случай че трябваше в този момент да предпочитам, щях да избера точно него ”, описа фермерът.

Той показа, че влизайки в шоуто е имал предпочитание да сложи връх в борба.

“Ето, че все по някакъв метод съм съумял. Бях в кулминационната точка на 4 от 14 седмици. Да си на двубой е висшата страст, която можеш да изпиташ в шоуто, а аз я изпитах 4 пъти. Това, че имах 3 дуела досега, ми вдъхна прекомерно успокоение и може би поради това подходих с непълен хъс в борбата с Дидо. По особеното на този двубой беше, че бях взел пликче с домакински сапун, вместо пликчето ми с шоколад от кошницата на дуелиста, който да си похапвам сред борбите. Просто ги обърках и това малко ме разконцентрира. Казах си “не започваме добре ”, добави емигрантът.

След “Фермата ” обаче Симеон няма да бърза да се връща във Франция.
 С Радилена сме в другарски връзки, показа 28-годишният фермер. С Радилена сме в другарски връзки, показа 28-годишният фермер.
“За момента оставам в България. Ще изкарам зимата в Банско и ще работя като ски преподавател. В момента карам курс за инструктори и към този момент имам и предложение за работа в бутиково учебно заведение в ски курорта. Паралелно с това ще не преставам да мисля бъдещи музикални планове ”, посочи 28-годишният участник, който в свободното си време във Франция се изявява като диджей.

Симеон взема решение да емигрира там през 2012 година, откакто посещава майка си, която по това време работи там.

“Уж да карам ски, само че ми се отвори опция да стартира работа за положителни пари и взех решение да опитам. Имах опцията да работя на доста разнообразни места и по този метод опознах света. Започнах и да пътувам повече в други страни. Не се считам за бежанец, а за откривател и жител на света! ”, съобщи той.

Според неговите усещания французите са извънредно толерантни към чужденците.

“Като цяло към емигрантите от всички най-вече са резервирани към българи и румънци, само че все пак са толерантни. Те са привикнали надалеч повече от нас да има чужденци сред тях ”, показа Симеон.

На въпрос какви умения е съумял да придобие във формата, той отговори: “Научих се да замазвам с тиня и да шпакловам с варова мазилка. Да кова дюшеме, да доя кози, крави, овце, да ги храня, да им шетам, да се грижа за тях. Научих доста български традиции и исторически обстоятелства, както и доста значими неща, свързани с християнството и исляма – неща, които всеки би трябвало да знае! ”.

Въпреки всичките нови умения Симеон съжалява, че не е съумял да стигне до позицията фермер на седмицата. По думите му останалите са щели да видят едно прелестно отношение към всички действия по европейски стандарти. “Щяха за обяд да чуват “ЗАПОВЯДАЙТЕ НА ОБЯД ”, вместо заповедта “ВСИЧКИ В ЛЯТНА КУХНЯ ”, и други сходни отклонения от българските разбирания. Щях да изпратя Роман аргатин и на двубой, а с него и Александра в обора ”, сподели още фермерът.

Мъжът от Козлодуй изясни, че от присъединяване си най-вече се гордее с това, че съгласно хората е съумял да даде прекрасен образец на младите, повлиян от западната просвета. “Гордея се, че имам най-вече дуели и че съм от хората с най-вече ратайства. Гордея се и че съм от дребното, отстранили двама противници, както и че съм съумял да развеселявам и развличам хората ”, изясни още Симеон.

След като към този момент е на открито и е чул “обяснението в обич ” на съфермерката му Радилена, Симеон показа, че сега двамата са единствено в другарски връзки. “Когато чух това, което Радилена беше предала на Христина да ми каже, доста се зарадвах, тъй като да ти се случи сходно нещо във “Фермата ” е доста рядко събитие. Тя направи необикновен жест към мен, за което същински й благодаря ”, посочи Симеон.

Увлечението по нумерологията

Има забавни зависимости сред числата. Числа, с които както знаем, можем да изразим заобикалящия ни свят. Числото 9 съгласно Никола Тесла е математическият отпечатък на Бог – силата, която е предиздвикала вселената да съществува. Интересувам се по какъв начин се е зародила вселената и каква е нейната конструкция и материя. Числата ни оказват помощ да разбираме тези неща по-добре. Това изясни фермерът Симеон във връзка неговото огромно въодушевление към нумерологията, неведнъж коментирано в шоуто.

Предимствата на Франция пред България

Част от образците, които Симеон дава за преимуществата на Франция пред България – опазването на здравето, в това число зъболечението е гратис за работещи и безработни. Работната седмица е с 35 работни часа, всички часове над са спомагателни. Висшето обучение в държавните университети е гратис за локалното население и за чужденци. Според приходите на родителите студентите получават няколко типа помощи, една от които е за наема, който заплащат. Социалната политика е ориентирана в помощ на жителите. Повечето административни услуги се оферират онлайн, без условие на авансово закупен електронен автограф, както е в България. Законите важат за всички с идентична мощ. Всички имат равни права.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР