Участник в януарските бунтове във Вашингтон е осъден на условна

...
Участник в януарските бунтове във Вашингтон е осъден на условна
Коментари Харесай

Първа присъда за щурма в Капитолия

Участник в януарските протести във Вашингтон е наказан на условна присъда, общественополезен труд и санкция , осведоми ТАСС. Това е 49-годишната жителка на Индиана Анна Морган Лойд, която по-рано подписа договорка с следствието и се призна за отговорна за присъединяване в противозаконната проява. " Срам ме е, че събитията от оня ден в се трансфораха в дива демонстрация на свирепост ", споделя тя в съда.

Лойд получи три години условна присъда, 120 часа общественополезен труд и санкция от 500 $. Прокуратурата означи, че дамата не е била видяна при насилието и не е взела участие в подготовката на безредиците, по отношение на което е решено да се ограничи до условна присъда вместо шестте месеца, които я заплашват в пандиза.
 Щети за към 1,5 млн. $ от щурма в Капитолия, вземат ги от подсъдимите Щети за към 1,5 млн. $ от щурма в Капитолия, вземат ги от подсъдимите
Министерството на правораздаването на Съединени американски щати е оценило вредите, нанесени на Капитолия вследствие на безредиците през януари на 1,5 милиона дола...

Общо към 500 души са забъркани в тази ситуация с безредиците във Вашингтон, отбелязва изданието. Съдия в столичния окръг Колумбия акцентира, че не би трябвало да се чака за останалите пандизът ще се размине.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР