Участието в порнобизнеса може да унищожи всички перспективи за понататъшна

...
Участието в порнобизнеса може да унищожи всички перспективи за понататъшна
Коментари Харесай

Тези 5 порнозвезди направиха успешна кариера след като приключиха с индустрията за възрастни

Участието в порнобизнеса може да унищожи всички вероятности за понататъшна кариера, а може и да стане трамплин за следващи постижения. Ще ви разкажем за 5 порноактриси, който съумяха да реализират триумф откакто завършиха с работата си във филмите за възрастни. Джена Джеймсън



Носителката на неофициалната купа " Кралицата на порноиндустрията " се снима в няколко кино лентата, пълнещи киносалоните по света, стана водеща на риалити шоу Jenna's American Sex Star, а също по този начин разгласява автобиография. Книгата стана бестселър и няколко седмици бе отпред в класацията на The New York Times.

Саша Грей



Да взе участие в " естествени " филми Саша Грей стартира редом с присъединяване си в порното - през 2009 година тя изигра основната роля във кино лентата " Момиче на повикване ". Освен това тя се опитва като продуцент и взе участие с гласа си в озвучаването на компютърна игра. Също по този начин Саша Грей пее и написа книги - през 2013 година излезе от щемпел еротичният й разказ " Обществото на Жулиета ".

Съни Леоне



Бившата канадско-американска порноактриса от индийски происход Съни Леоне се преквалифицира в актриса от боливудските филми. През тази година към този момент излязоха два кино лентата с нейно присъединяване. Освен това, Съни Леоне се снима в киното и като танцьорка.

Сибел Кекили



Сибел е позната на всички почитатели на " Игра на тронове ". Тя изигра ролята на проститутката Шай, възлюбената на Тирион Ланистър. На кастинга девойката не споделила нищо за своето минало във филмите за възрастни, където се снимала под псевдонима Дилара, само че по-късно тази информация излезе на бял свят. Сега Сибел не е единствено актриса, само че и защитничка на правата на дамите.

Трейси Лордз



Трейси почнала да се снима в еротични списания и порнофилми още на 15 годишна възраст, възползвайки се от подправената си шофьорска брошура. Когато истината била разкрита, избухнал заплашителен скандал и на практика всичките й филми били неразрешени в качеството си на детска порнография. След като завършила с порното, Трейси се записала на актьорски курс и в този момент се снима в сериали и нискобюджетни филми. През 2003 година тя разгласява автобиография, която се трансформира в бестселър.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР