Участието на Рафаел Надал на тазгодишния Мастърса в Монте Карло

...
Участието на Рафаел Надал на тазгодишния Мастърса в Монте Карло
Коментари Харесай

Официално: Рафаел Надал ще играе на Мастърса в Монте Карло


Участието на Рафаел Надал на тазгодишния Мастърса в Монте Карло към този момент е изцяло несъмнено. Това стана ясно след обява в обществените канали на шампионата. Матадора бе в първичния лист с участници, само че все пак не бе изцяло несъмнено дали ще се възвърне в точния момент за конкуренцията в Княжеството. Феновете на „ Краля на клея “ обаче дочакаха положителна развръзка и наличието му на Rolex Monte Carlo Masters бе публично доказано.

„ Нямаме самообладание да посрещнем легендата Рафаел Надал. Въпреки последната си травма, той несъмнено е кадърен да завоюва 12-а купа в Монте Карло “ – гласи известието на страниците на шампионата.

На първия Мастърс шампионат на клей за годината ще забележим и Новак Джокович, за който това ще е първа конкуренция от Дубай насам. През 2022 година Надал пропусна турнриа в Княжеството поради фрактура на ребрата, до момента в който Джокович изненадващо загуби от Алехандро Давидович Фокина във втори кръг. Тазгодишното издание на Rolex Monte Carlo Masters ще се организира от 9 до 16 април.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР