Участието на Филип Буков в Сървайвър“ се оказа прекалено кратко.

...
Участието на Филип Буков в Сървайвър“ се оказа прекалено кратко.
Коментари Харесай

Филип Буков пълен глупак! Вместо да се натиска с мацки в „Ергенът“, той се поболя в „Сървайвър“

Участието на Филип Буков в „ Сървайвър “ се оказа прекомерно малко. Той остана в предаването единствено 3 седмици, защото не устоя физически на тестванията.

В случая обаче звездата от „ Татковци “ се появи като цялостен простак. Той избра „ Сървайвър “ вместо „ Ергенът “.

Миналото лято Буков беше първият избор на Нико Тупарев и Радо Тушев, само че артистът се направи на прекомерно образован за сходна сапунка и се впусна в приключението „ Сървайвър “.

Оказа се обаче, че не е квалифициран за такова премеждие. След като напусна шоуто, прекара 3 дни в болница, мускулите му безусловно се стопиха, а тежестта му падна с 9 кг.

В „ Ергенът “ щеше да похапва и пийва до насита, да се целува с разнообразни дами и да разпуска във всеки един смисъл на думата.

Погледнато от този ъгъл, единствено мазохист би избрал „ Сървайвър “ пред „ Ергенът “. И в двете излъчвания се дава хонорар за присъединяване, надали е огромна разликата, тъй че едва ли е до пари.

Буков просто се има за доста над нещата и тъй като „ Ергенът “ има славата на просташко предаване, решил да се направи на образован и да откаже. Грешката му обаче е жестока.

Според слуховете артистът към този момент съжалявал за избора си и даже щял да изиска от продуцентите на „ Ергенът “ да го включат в третия сезон.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Филип Буков Ергенът Сървайвър
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР