Участие на министър-председателя на Финландия Сана Марин в бурен купон

...
Участие на министър-председателя на Финландия Сана Марин в бурен купон
Коментари Харесай

Участие на премиера Сана Марин в бурен купон предизвика скандал във Финландия

Участие на министър-председателя на Финландия Сана Марин в плевел ваучър с другари провокира спорни политически и публични реакции, откакто видео в обществените мрежи сподели разюзданите занимания пред камера.

Във видеото се вижда по какъв начин 36-годишната Марин е на колене на дансинга, с ръце зад главата, танцувайки, до момента в който пее.

" Разочарована съм, че това е станало обществено притежание. Прекарах вечерта с другари. Разпусках, много диво, да. Танцувах и пях ", съобщи Сана Марин.

Finland’s Prime Minister is in the headlines after a video of her partying was leaked today.

She has previously been criticized for attending too many music festivals & spending too much on partying instead of ruling.

The critics say it’s not fitting for a PM.
— Visegrád 24 (@visegrad24)

Кадрите провокираха съществени рецензии от страна на опозиционните партии, като техен водач даже настоя да ѝ бъде изработен тест за опиати.

Марин съобщи, че не е употребявала опиати, само че съгласно вестник " Хелзингин саномат " тя се е съгласила да даде тест за опиати поради разразилия се скандал.

" Аз самата не съм употребявала опиати или нещо друго с изключение на алкохол. Танцувала съм, пяла съм, забавлявала съм се и съм правила изцяло законни неща ", сподели Сана Марин.

Тя посочи, че празненството се е състояло " преди няколко седмици ".

На купона съгласно известията са участвали Илмари Нурминен, член на Народното събрание от Социалдемократическата партия на Сана Марин, и финландската певица Алма.

Родената през 1985 година Марин, която през декември 2019 година стана най-младият министър-председател в историята на Финландия, съобщи, че прекарва свободното си време с другари тъкмо както другите на нейната възраст и че има намерение да продължи да бъде същият човек както преди.

" Надявам се това да бъде признато. Живеем в демократична страна и на избори всеки може да реши тези въпроси'', сподели тя.

" Имам фамилен живот, имам работен живот и имам свободно време, което извозвам с другари. По този метод са доста хора на моята възраст “, съобщи Марин.

Миналия месец Марин посети известен финландски рок фестивал. През декември тя сервира обществено опрощение, откакто беше на клуб до 4 ч. сутринта без служебния си телефон, заради което не е била осведомена, че е била в непосредствен контакт с човек, дал позитивен тест за Covid-19.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР