Убийството беше разкрито след ревизия на прокуратурата на така наречените

...
Убийството беше разкрито след ревизия на прокуратурата на така наречените
Коментари Харесай

Никола Извърши Жестоко Убийство, Когато Бе Едва 15-Годишен! Укрива Се 14 Години, Забрави За Случая, Но Преди Малко

Убийството беше разкрито след проверка на прокуратурата на по този начин наречените " Студени досиета ", като за малко беше предотвратено приключването на отминалостта на случая.

Днес Окръжна прокуратура-Пловдив внесе в съда обвинителен акт по отношение на Камберов, съгласно който, въпреки и като малолетен, е могъл да схваща свойството и смисъла на действието си и да управлява постъпките си, когато съзнателно е умъртвил другиго по изключително непосилен метод.

Във съдбовния ден Синбад пътувал в лек автомобил дружно с двама свои другари и приятелката на единия от тях. След 23 часа те се придвижили по ул. „ Сокол “, в посока към така наречен „ боклук-блок “ в квартал „ Столипиново “. По това време Божидар М вървял самичък и доближил автомобила им, който бил спрял. Той се навел през прозореца, хванал с двете си ръце един от пасажерите и почнал да го наскърбява и попитал за какво му е лишил приятелката, която била в колата.

В това време Камберов слязъл и почнал да го удря с юмруци. Божидар паднал в близка локвата, след което станал и се отдалечил. Синбад обаче го последвал. Извадил нож с дължина на острието 12 см и пробол Божидар. След това си тръгнал и изхвърлил ножа в река Марица, уговаряйки се с приятелите си да мълчат.

През това време раненият почнал да вика за помощ, съумял да се добере до близкия блок и почукал на една от вратите. Жена го разкрила да лежи пред жилището и със съседите повикали Спешна помощ. Той обаче умрял. Според съдебно-медицинската експертиза причина за гибелта му е сърдечно-съдова и дихателна непълнота, породена от остра кръвозагуба.

През пролетта на 2017-а обаче ангажимента да се пази в загадка убийството била нарушена. Един от очевидците декларирал на Камберов, че ще го издаде. Синбад решил да направи изпреварващ ход и отишъл в полицията, като натопил него. Първоначално проверяващите считали, че е той, само че след това истината излязла нескрито. Извършен бил следствен опит, при който Камберов показал мястото, където е наръгал потърпевшия, по какъв начин го е направил и къде е изхвърлил ножа.

Самият Синбад от задържането си предходната година е в пандиза в Пловдив.
Наказанието, което може да получи, след плануванаъа от закона редукция поради непълнолетието му все още на убийството, е отнемане от независимост от 5 до 12 години, прецизираха от прокуратурата.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР