Убитата тази нощ в столичния жк "Младост 1" Станка Марангозова

Убитата тази нощ в столичния жк "Младост 1" Станка Марангозова ...

Първи СНИМКИ от мястото на разстрела на Станка Марангозова.

Убитата тази нощ в столичния жк "Младост 1" Станка Марангозова  е е разговаряла по телефона, в момента ,в който е била застреляна, съобщи Нова ТВ.

От МВР съобщиха, че сигналът за откритата мъртва жена в автомобил, паркиран пред блок 18 на метри от УМБАЛ "Света Анна", е подаден на тел 112 в 20.47 часа от мъжа, с когото живеела на съпружески начала. Пристигналите на място медици от Спешна помощ само са установили смъртта на Марангозова.

На мястото на инцидента е започнал оглед.

46-годишната Станка Марангозова е простреляна в главата, а до тялото й криминалистите са открили бяла роза. Прозорецът на автомобила е бил свален. Изстрелът е бил чут от приятел на жената, с когото тя говорила по мобилния си телефон.

През 2011 година 46-годишната жена бе задържана при акция на ДАНС по разследване за измами и пране на пари. По-късно Софийската градска прокуратура е внесла обвинителен акт в съда срещу Марангозова за източването на над 65 милиона лева в периода от 2008 до 2011 година.

През 2013 г. в интервю пред Нова телевизия Марангозова заяви, че се страхува за живота си, защото е получавала заплахи. През същата година жената се барикадира в мезонета си в кв. "Витоша", за да не допусне въвеждането във владение на новите собственици. Апартаментът бе продаден на публичен търг заради две неплатени ипотеки.

Източник: blitz.bg