Ubisoft направиха кратък анонс на следващото допълнение към тактическия шутър

...
Ubisoft направиха кратък анонс на следващото допълнение към тактическия шутър
Коментари Харесай

Стана ясно името на следващото допълнение към Rainbow Six Siege

Ubisoft направиха къс анонс на идващото допълнение към тактическия шутър на студиото Rainbow Six Siege. Името му е Operation Wind Bastion и то ще ви води към Мароко. Заедно с това ще получите и достъп до един нападателен и един отбранителен оператор от мароканските специфични елементи.

Operation Wind Bastion ще показа и напълно новата карта Fortress, конструкция построена на основата на класическата мароканска Казба, която ще ви предложи необятно поле за изява на тактическите ви качества.

„Първият оператор е бранител и е самият Командир, който е крепко стъпил на земята, по този начин, както планините са. Позицията му е в именитата за страната казба, подготвителен терен, който е оставил в потрес и благоговение хиляди бойци, посетили мястото. Строг и с авторитетно наличие, той вдъхва почитание, приел задачата да води мароканските специфични елементи в бъдещето. Вторият оператор е атакуваща единица, който пътува, където го води вятъра. Тя е един от дребното хора, които може да прекоси Сахара, да се изкачва в Алпите, да си проправя път през азиатските дъждовни гори, да крачи бодро през арктическия кръг… и да остане в изрядна оперативна форма. Изобретателна и извънредно умела, тя е специалист по интервенции измежду дивата природа с усет към това да държи врагът далеч“, гласи част от анонса на Operation Wind Bastion.

Ако на 17-ти и 18-ти този месец се включите в Twitch канала на играта, ще разберете повече за новата интервенция, защото студиото ще стриймва геймплей от него.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР