Убиецът от Снягово Мехмет Хюсеин е заловен, съобщи Gramofona.com, позовавайки

...
Убиецът от Снягово Мехмет Хюсеин е заловен, съобщи Gramofona.com, позовавайки
Коментари Харесай

Арестуваха касапина от Снягово! Крил се в гората като партизанин, но изгладнял

Убиецът от Снягово Мехмет Хюсеин е хванат, заяви Gramofona.com, базирайки се на лични източници.
На този стадий от полицията отхвърлят каквато и да е информация по случая. Началникът на Районното ръководство в Руен не пожела да приказва по тематиката, само посочи, че сега е в работна конюнктура.


Кметът на Снягово Зялфет Юмер обаче потърди новината, че издирвателната акция на униформените се е увенчала с триумф. „ Единственото, което знам е, че е заловен “ , разяснява той.

Стана ясно, че Мехмед от Рудина от седмица като партизанин в гората. Снощи обаче изгладнял и слязъл до едно от руенските селата, с цел да си купи самун. Бил е разпознат и локалните хора незабавно подали сигнал в полицията.

Той е арестуван при опита още веднъж да се скрие в Балкана малко преди 23 часа нощес. Той е главният обвинен за жестокото ликвидиране в Снягово от нощта против 24 май.

Убийство шокира жителите на руенското село Снягово. 47-годишният Реджеп е открит заклан в дома си. Мъжът обитавал къщата дружно с приятелката си Айше, с която чакали и детенце. От полицията не разясняват случая. От прокуратурата в Бургас оповестиха само, че е формирано досъдебно произвеждане против незнаен причинител за тежко съзнателно закононарушение. По неофициална информация, ликвидиране от ревнивост е водещата версия за следствието.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР