Убиецът на студента Андрей Монов – Джок Полфрийман, който бе

...
Убиецът на студента Андрей Монов – Джок Полфрийман, който бе
Коментари Харесай

Не се спира! Убиецът Джок яхна кампания срещу дискриминацията

Убиецът на студента Андрей Монов – Джок Полфрийман, който бе пуснат преди месец предварително на независимост от състав на Софийския апелативен съд, ръководен от скандалния началник на грантаджийския Съюз на съдиите в България Калин Калпакчиев, яхна обществена акция.

Кампанията „ не ми се обиждай, само че “, е стартирана от млада жена със здравословни проблеми и подпомагана от Неправителствени организации, написа "Монитор ".

Засега не е ясно дали Полфрийман се е присламчил към нея, ставайки нейно лице, точно по Неправителствени организации линия поради обстоятелството, че самичък е ръководител на затворническа организация и бе пуснат предварително на независимост с помощта на позитивната характерност, дадена му от друга организация - Български хелзинкски комитет.

За сметка на това е повече от явно, че австралийският жител е решил да употребява дните, в които чака да му бъде върнат паспортът, с цел да пропагандира против затворническата администрация и прокуратурата.

Така той употребява акцията, която е против дискриминирането, с цел да изяснява, че зад решетките вместо да се поправяш може да те създадат наркозависим. „ Българските затвори са по-вредни за обществото в сравнение с потребни “, декларира Полфрийман, само че среща гневни и остри мнения против самия себе си, залели обявата му на страницата на въпросната акция.

"Съгласна съм с идеята, само че след целия звук тъкмо Полфрийман не е лицето, което да застане зад идеята. Съжалявам, само че след такова закононарушение би трябвало да си преклонен, а да не се изказваш като "борец за истина ", е единствено една от реакциите.

Убиецът на студента Андрей Монов беше пуснат предходната седмица от центъра за мигранти в Бусманци, само че е без документи и не може да напусне България. Паспортът му ще му бъде върнат, откакто Върховен касационен съд разгласи решението си по настояването на основния прокурор Сотир Цацаров да бъде върнато за ново разглеждане делото за предварителното освобождение на Полфрийман.

Цацаров настоя за това поради нарушавания и спор на ползи при двама от тримата съдии в състава на Софийския апелативен съд, пуснал австралиеца.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР