Убиецът на 62-годишна английска заселничка във великотърновското село Ново село

...
Убиецът на 62-годишна английска заселничка във великотърновското село Ново село
Коментари Харесай

Любов е мотивът за убийството на англичанката от Ново село

Убиецът на 62-годишна британска заселничка във великотърновското село Ново село до 6 месеца ще бъде изправен на подсъдимата пейка. Това заяви на брифинг през днешния ден окръжният прокурор на Велико Търново Христо Христов, представен от " velikotarnovo.utre ".

 Убиецът на англичанката от Ново село останал в ареста поради боязън от линч Виж още

Обвинител № 1 в района добави, че 26-годишният Денислав К.Р. от Горна Оряховица е направил цялостни признания. Той обяснил пред проверяващите, че протегнал ръка на живота на Тина Роуз след любовен скандал. Свидетелство за това е, че в дома на британката имало скъпи предмети и пари, само че те били непокътнати.

" От мястото на престъплението са конфискувани кръв и различен биологичен материал. Разпоредени са експертизи. Чакат се резултатите от тях, с цел да бъдат подкрепени показанията на арестувания с съответен доказателствен материал пред съда ", разясни прокурор Христов.

Англичанката бе брутално убита с лопата на 17 февруари. Часове след зверството, старши контрольор Петър Петров и кметът на Ново село Христо Христов заловиха причинителя на закононарушението, до момента в който се опитвал да изкопае яма, в която да зарови натрупа на Роуз. Обвиняемият за убийството е с наложена мярка " задържане под стража ".

26-годишният Денислав самичък настоял пред Окръжния съд в остарялата столица да остане в ареста, тъй като имал страхове и опасения от линч поради стореното. Повдигнато му е обвиняване по чл.116 от Наказателен кодекс за убийство, за което го грози наказване от 15 до 20 години отнемане от независимост или пожизнен затвор. Той е незает и неосъждан.

Убитата англичанка пък е имала сполучлива 17-годишна кариера в най-хубавата интернационална адвокатска адвокатска фирма. Преди да заживее у нас, работата води Тина Роуз в Хонконг. След пенсионирането си тя взема решение радикално да промени живота. Залага на спокойствието, а България и изключително регионът към Велико Търново, я впечатляват. Така Тина се заселва в Ново село и се отдава на фермерство. В последната си обява в LinkedIn англичанката споделя, че е щастлива от това, което прави и се усеща ужасно. Местните хора в Ново село описват, че Тина отглеждала свине и даже ги учела да рисуват.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР