Убедени сме във вредата, която управляващото мнозинство нанася на демокрацията

...
Убедени сме във вредата, която управляващото мнозинство нанася на демокрацията
Коментари Харесай

Мустафа Карадайъ: Държавата е в колапс

Убедени сме във вредата, която ръководещото болшинство нанася на демокрацията и живота, и здравето на всички български жители. Това сподели ръководителят на Движение за права и свободи Мусафа Карадайъ по време на дебатите по вота на съмнение, представяйки претекстовете на партията за поддръжка на импортирания от социалистите избор на съмнение към държавното управление поради неуспех в областта на екологията.

„ Провалът на държавното управление на ГЕРБ в региона на околната среда и водите, а и в цялостната политика, е реалност. Това а закономерният резултат от 10-годишно неспособно ръководство. Днес ГЕРБ гневно пази тезата, че в региона на околната среда и водите са реализирани такива огромни триумфи, че единствено опозицията не може да ги види и оцени “, уточни още Карадйъ.

По думите му правилни на инстинкта си за самозапазване ГЕРБ направиха лични промени, с цел да се опитат да потушат напрежението и по този начин считат да продължат. Но освен няма да се решат проблемите, в противен случай, ще се задълбочават. "Както и да го погледнете госпожи и господа от ГЕРБ – това е ситуацията. Нещата се утежняват и не се усъвършенстват. Държавата е в колапс. Многократно сме го заявявали и сме посочвали аргументите. Налице са доказателства за тежка непросветеност, несистемно мислене и политическо късогледство. Неспособността на ръководещите да се поучават от грешките, е удостоверение за незнание. Колкото и пъти да се повтаря една неточност, тя не води до качествена смяна в управническия модел “, съобщи още Карадйъ.

Според водача на Движение за права и свободи след днешния спор са значими политическите и управнически поучения. „ Важен е политическият резултат от комплексното деяние на този либерален инструмент. Аргументите, които ние имаме са задоволително съществени за всички, за които ползите на страната и на хората стоят над ползите на ръководещите, за които властта е самоцел ", уточни той.

Според него няма нищо по-естествено от това да се поддържа правото на живот на всеки човек. "Живот в една чиста, здравословна среда. Околната среда има тясна връзка с човешкото здраве и богатство. Чиста среда, с чиста вода и чист въздух обезпечават здравословни условия на живот “, сподели още Карадайъ.

Той уточни, че Движение за права и свободи са съответни на условията за времето и със своята стратегия ще бъдат дейни в привеждането в деяние на зеления пакт на Европейски Съюз дружно с всички виновни политически партии. Според него днешните диспути са за 10-годишна управническа отпадналост.

„ Нужно е да се формулират ясни цели на база на програмата на Движение за права и свободи за ускорено догонващо икономическо развиване на страната. Зеленият пакт на Европейски Съюз е голяма опция за хората, за бизнеса и за страната. Да си пожелаем общо единодушие и общ триумф в постигането на тази огромна цел. Няма време “, добави още Мустафа Карадайъ.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР