У нас червените конци и алтернативната медицина са твърде популярни,

...
У нас червените конци и алтернативната медицина са твърде популярни,
Коментари Харесай

Внимание, мангъроиди! Хомеопатия осакати Тина Търнър

У нас алените конци и различната медицина са прекомерно известни, а видни инфекционисти лекуват COVID-19 с чайче. За заплахите, които крие сходно отношение към здравето, предизвести преди гибелта си самата Тина Търнър.

Иконата на рокендрола умря при започване на седмицата на 83-годишна възраст, само че напоследък на няколко пъти беше на прага на гибелта. През 2017 година докторите я бяха отписали, а самата рок икона написа: " Седя в болничното заведение и се пробвам да не обръщам внимание на метода, по който гибелта ме потупва по рамото и шепне: " Тина. Тина, в този момент съм тук. "

По това време шармантната дама към този момент е получила инсулт. Диагнозата идва по-късно: рак на дебелото черво. Плюс високо кръвно налягане. Бъбреците й работят единствено с пет % от естественото. Музикалната легенда постепенно се готвеше да почине.

В последна сметка любовта е тази, която избавя живота на Търнър. Съпругът ѝ Ервин Бах й подарява бъбрек - и още петилетка живот.

Търнър е откровена, че сама си е докарала проблемите - тя залага всичките си очаквания в „ различна лечебна идея ": „ Хомеопатът ми сподели, че тялото ми е наранено от токсини, пуснати в тръбите за питейна вода на замъка Алгонкин. Така че бях решена да възприема неговия метод за лекуване посредством ликвидиране от отрови. "

Тина сменя всички водопроводни тръби в замъка си и конфигурира устройства за филтриране на водата с кристали. Тя стопира да приема медикаменти. „ Вече не трябваше да поглъщам хапчета за кръвно, разчитах на особено обработената вода. Всъщност след известно време се почувствах по-добре. Може би това беше моето въображение, само че аз имах вяра в него и обясних на Ервин тогавашните си убеждения, че в последна сметка това няма да навреди. Никога не съм бъркала толкоз. "

Последствията са явни при идващото посещаване на същински доктор. „ Когато се явих на обикновен обзор, останах ужасена. Бяха минали три месеца от последните проби и ми беше любопитно да видя дали хомеопатичните медикаменти са намалили кръвното ми налягане и са подобрили действието на бъбреците ми. Тъй като се усещах извънредно добре, чаках положителни вести “, написа Търнър в автобиографията си. Вместо това чува: „ Ти си се прецакала дефинитивно, бъбреците ти са унищожени! “

Рок дамата обобщава изсъхнало: " В резултат на моята доверчивост стигнахме до точката, в която ставаше въпрос за живот и гибел. "

„ Безброй пъти се питах за какво не съм слушал лекарите си. Как получих концепцията да взема решение за личното си лекуване? Ако знаех какъв риск ще поема, в никакъв случай не бих се впуснал в различната медицина. Не желая да кажа нищо срещу хомеопатията. След диагнозата ми за туберкулоза през 1969 година хомеопатичното лекуване на лекаря по това време беше работило прелестно. Само да не бях спряла да пия медикаментите! "
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР