Тялото на мъжа бе намерено, след като негов роднина го

...
Тялото на мъжа бе намерено, след като негов роднина го
Коментари Харесай

Работата Стана Дебела И Кървава! Вижте Само Кой Се Оказа Убитият Валентин!

Тялото на мъжа бе открито, откакто негов родственик го потърсил в дома му, който е в съседство на къщата на 43-годишния Стоян Зайков, търсен от шест дни за убийството на 38-годишната Милена Шишкова. Петров е трети братовчед на Зайков. Той е живеел самичък, бил разграничен със брачната половинка си, с която имат едно дете.

" Знаем, че преди години Стоян Зайков е правил обири от къщата на Валентин Петров. Но на този стадий няма данни за някакъв директен спор сред двамата. В полицията няма подавани тъжби. Просто са били като съседи - на " здравей здрасти ". Никой от съседите не е чул изстрели и не е видял нищо. Конкретика за настъпване на гибелта ще имаме по-късно през днешния ден, откакто патолозите си свършат работата. На този стадий не се знае дали Зайков е обвързван с закононарушението. Новото ликвидиране е осъществено с друго оръжие от първото на 38-годишната жена ", добави Спасов.

Главният секретар на Министерство на вътрешните работи Ивайло Иванов сподели, че към момента не е доказана връзка сред двете убийства в Костенец, макар че не е изключена тази версия. Той добави, че спецчастите и жандармерията ще останат в града, до момента в който не бъде открит Зайков.

По думите на Иванов, има възможност търсеният да се е укривал в къщата на убития Валентин.

" Пред нас 42-годишният мъж изрично е декларирал, че ще ни оказва съдействия и че с каквото може ще ни е потребен. Не е имал терзания и не ги е споделял с нас. Това ни навежда, че той може да е и възможен помощник, само че това са единствено догадки ", разяснява основният секретар на Министерство на вътрешните работи.

Попитан дали в дома на втората жертва са открити доказателства, че там някои се е укривал, той отговори: " Няма данни, след изработен опит са конфискувани материални доказателства. Предстои им разбор. Със сигурност килърът е обитавал там, само че дали от самото начало е бил там, или е влезнал директно преди убийството, следва за доказване ".

Иванов изясни, че сигналите, подавани в полицията, са тествани и никои от тях не дава отговор на описанието.

" През нощта работата продължи и в този момент продължава и ще останем тук, до момента в който не бъде хванат причинителят, няма да си тръгнем, с цел да е обезпечена сигурността на жителите. На цялата територия на града има полицейски сили. Правим разбор на обстановката, ще докараме спомагателни сили и ще бъде арестуван възможният причинител ", посочи основният секретар на Министерство на вътрешните работи.

Той прикани жителите да подадат незабавно сигнал в полицията, в случай че видят нещо подозрително.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР