Тяло на 64-годишен мъж е намерено в запустял имот в

...
Тяло на 64-годишен мъж е намерено в запустял имот в
Коментари Харесай

Убиха 64-годишен мъж

Тяло на 64-годишен мъж е открито в безлюден парцел в град Искър, оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.

 

На 20 април, към 14.10 часа, в районно управление (на МВР) – Долни Дъбник било обявено за откритото тяло. Пристигналите на място екипи на РУ-Долни Дъбник, ПУ-Искър и ОДМВР – Плевен открили самоличността на умрелия. Това е 64-годишен от Плевен, самонастанил се в къща в безлюден парцел.

 

При огледа не били открити следи от принуждение, само че съдебно-медицинската експертиза установила, че гибелта е настъпила вследствие на нанесена прободна рана.

 

Веднага стартирали оперативно-издирвателните дейности, в границите на които криминалистите открили и задържали причинителя – 64-годишен от Искър. По първични данни, след зародил скандал и сдърпване, мъжът е нанесъл смъртоносните удари. Повдигнато му е обвиняване по член 115, алинея 1 от Наказателния кодекс. Постановена му е мярка " задържане под стража " за период до 72 часа. Приведен е в следствения арест в Плевен. По случая е формирано досъдебно произвеждане. 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР