TwinkiePaste е програма за ОС Windows за вмъкване на често

...
TwinkiePaste е програма за ОС Windows за вмъкване на често
Коментари Харесай

TwinkiePaste 3.37 Build 667

TwinkiePaste е стратегия за Оценка за съвместимост Windows за проникване на постоянно употребявани фрагменти текст, изрази, подписи и други към всевъзможни стратегии с натискането на парещ клавиш. TwinkiePaste резервира историята на продан. Приложението може да започва други стратегии, да търси в Глобалната мрежа маркиран където и да е текст, да слага кавички и още доста други автоматизации.

TwinkiePaste може да записва команди, които да бъдат изпълнявани посредством горещи клавиши. Възможно е да маркирате текст в Интернет или в текстовия редактор, а по-късно да го преведете с Гугъл Translate посредством команда от арсенала на TwinkiePaste.

Ако сте въвели откъс и сте не запомнили да поставите кавички можете да изберете съответната команда от TwinkiePaste и маркираният текст получава кавички. Възможно е автоматизираното превключване на клавиатурната класификация при проникване на британски и български думи. TwinkiePaste разполага с меню, съдържащо фрагментите за проникване и опция за опазване на историята като файл.  Лиценз: Платен (Trial) .
Промени в TwinkiePaste 3.37 Build 667:
[*] fixed: kernel bugs;
[*] changed: „ Run As Administrator “ as default menu item, when is available;
[*] many improvements and bug fixes;



Изтегли:  (2.80 MB)
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР