Творческият процес е обзел съквартирантите. Напрежението в женския отбор вече

...
Творческият процес е обзел съквартирантите. Напрежението в женския отбор вече
Коментари Харесай

Сълзи, крясъци и обиди във ВИП Брадър

Творческият развой е обзел съквартирантите. Напрежението в женския тим към този момент може да се реже с нож, а хаосът пречи на организацията. Плеймейтката Нора не може да откри общ език с другите дами и това заформя един чисто нов спор. Нервите на телевизионната водеща Мира Добрева не устоят и тя е подготвена за борба. Кой ще се окаже победител в словесната борба на характери?

Сълзи, викове и обиди – всички мръсни номера са разрешени. Никой няма да излезе чист от борбата на дамите. След като си размениха остри мнения, пиперливата Нора трансферира яда си към Божана с коментара " Не могат някакви наркомани да ми споделят какво да върша! “.

Кой още пострада и има ли в последна сметка спечелили? Творческата задача, която Big Brother сложи на съквартирантите в последна сметка се оказа сполучлива. След кавги и остри мнения при дамите, те взеха решение да пренебрегват драмите на съотборничката си Нора и ѝ повериха кралската корона, а на една сцена след дълги години на разлъка още веднъж излязоха Ваня Костова и Ева Найденова.

Много изненади, радостни страсти и смях ви чакат и при осъществяването на мъжете. Те съумяха да приготвят тристепенно меню и да съчетаят сполучливо персонажи като Тони Стораро, Папи Ханс и Ванко 1.

Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР