Творби на най-големите български художници се появиха сред обявите за

...
Творби на най-големите български художници се появиха сред обявите за
Коментари Харесай

Пуснаха в OLX творби на Кристо, Златю Бояджиев и Слона

Творби на най-големите български художници се появиха измежду обявите за продажби на артикули втора употреба в интернет, оповестява " Марица ". Картините са пуснати за обмен в OLX, като се оферират без гаранция за достоверност или съпътстващ ги документ.

От продавалника в нета ценителите могат да се снабдят с рисунка с туш на Златю Бояджиев за 495 лв., две картини на Георги Божилов - Слона на цени от 2000 и 12 500 лв., Дечко Узунов, Йоан Левиев, Давид Перец и още доста други. 500 лв. пък е картина на Радул Шишков.

Уникално предложение е първокласен албум на Кристо и Жан-Клод, публикуван в 1000 броя и подписан персонално от авангардиста. Той се предлага за 9 бона. Акварелите на Дечко Узунов са сред 1500 и 1700 лв.. Маслен портрет на Тодор Живков и Ленин костват по 50 лв..

Всичко това се търгува на юнашко доверие, гарнирано с някаква забавна история към придобиването му. Ако поискаш гаранция от търговеца, той те кара да сложиш каруцата пред коня - първо да купиш картината, а след това да си търсиш документ, настояват пробвали да се снабдят с сходни произведения.

Експерти предупре​диха, че пазарът сега гъмжи от ментета, тъй че купувачите би трябвало да са доста деликатни, с цел да не хвърлят парите си напразно.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР