Tvn.bgВсички, които желаят да използват възможностите, които предоставя системата за

...
Tvn.bgВсички, които желаят да използват възможностите, които предоставя системата за
Коментари Харесай

Безплатен електронен подпис за месец за желаещите да ползват е-услугите

Tvn.bg

Всички, които желаят да употребяват опциите, които дава системата за несъмнено електронно връчване, ще получат безвъзмезден електронен автограф за период от един месец.

Това оповестяват от регионалната администрация в Русе. Сред тях са и вариантите за водене на преписка по електронен път, като подаване на тъжби, сигнали, претенции и други Предимството на системата е, че всичко се случва напълно онлайн и не е належащо физическо наличие в самата институция.

Използването на системата е допустимо през следния уеб адрес: https://edelivery.egov.bg/ и също по този начин изисква регистрация, както и съществуването на годен електронен автограф или ПИК на Национален осигурителен институт. Този вид връзка напълно замества класическия способ за предложена поща в сходство с наредбите от Закона за електронното ръководство.

Представителите на бизнеса и жителите, искащи да се възползват от е-услугите, могат да получат безвъзмезден заоблачен или мобилен дипломиран електронен автограф (КЕП), с който за интервал все още от един месец да подписват заявките за електронни административни услуги. Срокът на годност на безплатния електронен автограф е един месец от датата на неговото приемане, като тя би трябвало да съответствува с интервала на оповестеното изключително състояние.

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да демонстрират, че има някакво нарастване на междинната сезонна смъртност в нито една от страните, което да постанова тази статистика да се оповестява като изключителна вест.

Информирайте се от достоверни източници!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финсова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техничес
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР