Tvn.bgснимка: БулфотоОт днес до 12 август започва специализирана полицейска операция,

Tvn.bgснимка: БулфотоОт днес до 12 август започва специализирана полицейска операция, ...

Пътна полиция започва нова акция, затяга контрола по пътищата.Tvn.bg

снимка: Булфото

От днес до 12 август започва специализирана полицейска операция, съобщават от Пътна полиция. Тя ще бъде с три основни акценти – мотори, основните пътни артерии към Черноморието, както и срещу агресивни шофьори, които притесняват останалите участници по пътищата.

Засилва се контрола на водачите на дву- и триколесни моторни превозни средства, с цел недопускане на пътни инциденти с тях. Вторият акцент е засилен контрол по автомагистралите и основната пътна артерия първи и втори клас посока от вътрешността на страната към черноморските курорти. В тази насока са включени всички налични технически средства за контрол на скоростта. Те ще бъдат разположени в уязвимите участници в пътната мрежа, както по местата, където има най-много нарушения на скоростните режими.

Денонощно ще се следи за недопускане на употреба на моторни превозни средства от неправоспособни водачи и такива, които са употребили алкохол и наркотични вещества, като особено внимание ще се обърне на черноморските курорти.

От КАТ призовават водачите да се съобразяват с пътните знаци и указанията на екипите, които се намират на пътя.

Съобщете ни, ако видите грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на [email protected]. Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на [email protected] по всяко време на дежурния редактор!

За реклама в "Петел" на цена от 50 лева на ПР публикация пишете на [email protected] и вижте още в - https://petel.bg/advertising-rates.html .

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР публикации в сайта Petel.bg 

Източник: petel.bg