Твърдо решен и мотивиран от успеха си в миналата събота

...
Твърдо решен и мотивиран от успеха си в миналата събота
Коментари Харесай

Крале на Силата гостува в Ямбол - slava.bg

Твърдо решен и стимулиран от триумфа си в предходната събота в Кърджали, мускулестия продуцент Кирил Вълчев Скалата продължава самоуверено да буди младостта в остарели и да възпламенява импулса на ентусиазма в малди посредством спортното шоу Крале на Силата.

Второто издание за сезона, ще се организира на следващия ден петък 25. септември от 11 часа пред хопер маркет АБЦ в ЯМБОЛ. Жителите на градът от 4 до 84 годишна възраст ще имат опцията да получвт подарък,да се снимат с екзотичните посетители и да станат част от историята на именитото шоу.

"Вярвам, че българския дух не е изгубен, в Кърджали срещнах почтени и добродетелни хора, изпълнени с достолепие и самоуважение. Знам, че 30 минути дневно извършения с тежести, тернират волятя, тялото и подмладяват индивида. Благодаря на Бог, че ми дава сили и шанс да популяризирам мъжкарския метод на мислене и визия, измежду всички възрасти.

Сигурен съм, че щом човек побеждава себе и своите недостатъци и ограничавания, всяко предизвикателство в диховен и физически проект. ще бъде преодоляно. Имаме нови попълнения за Ямбол,най - мускулестият музикален реализатор Начо Паскал, първенеца по културизъм Калоян Славов и сексапилната моделка Дани Веселинова. Те ще влеят още прохлада, хубост и стумул! ", разяснява фитнес легендата.

Записванията за присъединяване водят техническите секретари, шампионката по скокове във вода и щерка на Скалата Нинка Вълчева и бизнес дамата и модел Мария Маринчешка. Mениджър на плана, фитнес модел и певица НИККА ще направат музикално шоу с латино артиста Начо Паскал.

Кралете на силата идват с американска лимузина Linkoln Town Car на Limosbg.com Спортното съоръжение и фитнес карти за шоуто обезпечава Фитнес Стил. Екипа ще отседне в хотелски комплекс Екатерина и ще зарежда мускули с вкусните ястия на кръчма Болярите.

Нощното празненство след шоуто ще бъде в Club Valentina.
Генерален спонсор е българската марка майсторски принадлежности RAIDER.

Наградите за над 3000 лева са обезпечени от протеинови вафли Fit Spo, издателска къща AMG Publishing, пуканки от American Popcorn Company, алкална вода от Kangen, хранителни добавки Naturpharma, дарове от винарска маза Terra Tangra, хранителни добавки Fortex, сладоледи Карил, ръчно направени сaпуни Funky Labs.

Видео можете да гледате!

Медийни сътрудници:списания Слава, вестник 19 мин., Sportal.bg, Национална телевизия Ера, кабелна телевизия Деймос, DSTV, Qmbol Press, Darts news, 2B Consulting, Paragraf 21.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР