Тв легендата Радина Червенова се появи подпухнала в рубликата си

...
Тв легендата Радина Червенова се появи подпухнала в рубликата си
Коментари Харесай

Радина Червенова се появи с торбички под очите

Тв легендата Радина Червенова се появи подпухнала в рубликата си по Би Ти Ви
Легендарната новинарка Радина Червенова, която от няколко месеца се изявява със своя рублика в предаването „ Преди обед “ на Би Ти Ви, шашка феновете с подпухнало лице – написа в. „ Уикенд “. Бившата водеща на новините от „ По света и у нас “ на Българска национална телевизия, която от десетилетия е синоним на грациозност и прелест, в последно време изумява с торбички под очите – отбелязва изданието.

Водещата на рубриката „ Опасни връзки “ нищи разнообразни психически проблеми, само че най-много се интересува по тематиките към изневерите, проблематичните бракове, хормоналните напасвания, лъжите в връзките и това какъв брой значимо е постоянно да приказваме истината.

Радина Червенова е известна в журналистическата колегия като същински работохолик. Дълги години тя е безусловно отдадена на журналистическа активност, постоянно отворена към диалози, хрумвания и разнообразни тв планове. И до момента в който едни отдават подпухналостта й на недоспиване, други са на мнение, че повода е в любовта й към виното. Не е загадка, че водещата обожава питието на боговете и постоянно дегустира разнообразни сортове. Виното явно й оказва помощ и да бори ежедневния стрес.
Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР