Турция предупреди своите граждани за възможни ислямофобски, ксенофобски и расистки

...
Турция предупреди своите граждани за възможни ислямофобски, ксенофобски и расистки
Коментари Харесай

Турция предупреждава за опасност от атаки срещу мюсюлмани в Европа и САЩ

Турция предизвести своите жители за " вероятни ислямофобски, ксенофобски и расистки офанзиви " в Съединените щати и Европа, откакто нейните западни съдружници предизвестиха своите жители в Турция за вероятни терористични офанзиви.

В две обособени рекомендации за пътешестване турското външно министерство предложи на своите жители в Съединените щати и европейските страни „ да работят умерено пред лицето на вероятен ксенофобски и расистки тормоз и офанзиви “ и да „ стоят надалеч от региони, където демонстрациите могат да се засилят “.

Последните нараствания на " антиислямските и расистки дейности " отразяват рисковите измерения на религиозната непоносимост и ненавист в Европа, сподели министерството.

Няколко посолства в Анкара, в това число тези на Съединените щати, Германия, Франция и Италия, пуснаха в петък предизвестия за сигурността за своите жители в Турция, които означават „ вероятни ответни офанзиви от терористи против места за поклонение “.

Това последва неотдавнашни произшествия с изгаряне на Корана в Европа. Шведското външно министерство също посъветва своите жители в Турция в събота да заобикалят тълпи и демонстрации.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР