Турция е изпратила свои безпилотни самолети в Северна Сирия, където

...
Турция е изпратила свои безпилотни самолети в Северна Сирия, където
Коментари Харесай

Турция изпраща дронове в бъдещата зона за сигурност в Северна Сирия

Турция е изпратила свои безпилотни самолети в Северна Сирия, където Анкара и Вашингтон възнамеряват да основат буферна зона, заяви през днешния ден турското министерство на защитата, представено от ТАСС.
Обявиха помирение в провинция Идлиб Най-голямата бунтовническа формация отхвърля да го съблюдава
Продължава работата по основаването на взаимен действен център в границите на общите проекти със Съединени американски щати за основаване на зона за сигурност в Северна Сирия. Наши безпилотни самолети започнаха да извършват задания в района, се споделя в изказване на министерството на защитата на Турция.
Поне 15 цивилни са починали при въздушни удари в Сирия Сред убитите има седем деца, уточни Сирийският център за наблюдаване на човешките права
Турски и американски военни представители се договориха за основаването на взаимния действен център по време на договаряния в Анкара на 7 август.
Ужасът в Сирия: Снимка на дете, опитващо се да избави 7-месечната си сестра, обиколи интернет След въздушен удар 5-годишната Рихам държи 7-месечната Тука за раздраната й тениска, до момента в който третото дете е затиснато от панелен блок
Турция упорства плануваната зона за сигурност по границата със Сирия да е дълбока 35-40 км и да бъде прочистена от бойци на Силите за отбрана на народа - организация, считана от Анкара за отклонение на терористичната Кюрдска работническа партия (ПКК).
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР