Турският президент Реджеп Тайип Ердоган се превърна в главоболие за

...
Турският президент Реджеп Тайип Ердоган се превърна в главоболие за
Коментари Харесай

The New York Times: Ердоган „побърква Байдън“ заради Русия

Турският президент Реджеп Тайип Ердоган се трансформира в " главоболие " за американския водач Джо Байдън, написа The New York Times.

Според Майкъл Кроули, създателят на публикацията, това се дължи на обстоятелството, че Анкара постоянно води политика, която е в прорез с дневния ред на западните страни и " подлудява администрацията на американския водач ".

„ Ердоган наподобява е в нашия екип, само че по-късно той прави неща, които явно не са в интерес на Запада “, цитира обявата някогашният офицер от външната работа Елизабет Шакълфорд.

Журналистът напомни постоянните предизвестия на Ердоган, че ще наложи несъгласие на присъединението на Швеция и Финландия към НАТО и пътуването му до Техеран, с цел да се срещне с съветския и иранския водач Ибрахим Раиси и Владимир Путин.

„ Това освен опонира на антируската политика на Запада, само че и унищожава разказа на страните от НАТО за надълбоко изолирани Иран и Русия “, заключава вестникът.

По-рано Ердоган, дружно с президентите на Русия и Иран, взе участие в тристранна среща на върха за Сирия, която се организира в Техеран.

Превод: СМ

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в уеб страницата www.pogled.info. Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР