Турските спасители освободиха най-малко девет души от капана на развалините,

...
Турските спасители освободиха най-малко девет души от капана на развалините,
Коментари Харесай

9 души са спасени от развалините след земетресението в Турция

Турските спасители освободиха минимум девет души от клопката на руините, откакто земетресение от 6,8 по Рихтер удари Източна Турция, предава ТАСС, като се базира на информация на телевизионния канал TRT, заяви " Фокус ".

Според канала спасителите не престават да търсят жертви, 13 часа след земетресението. Както по-рано означиха от министерството на опазването на здравето на Турция, след земетресението под руините има минимум 39 души.

Турските управляващи изпратиха в провинция Елязъг и Малатия, които са най-засегнати от удара, 1167 спасители и 225 броя специфична техника.

 

Няколко хиляди души в Турция прекараха нощта на улицата, откакто земетресение от 6,8 по Рихтер удари страната, предава ТАСС, като се базира на информация на Anadolu Agency.

Според организацията доста жителите на област Сивридже, провинция Елязъг след бедствието са напуснали домовете си и са прекарали нощта в парковете и градинките. В някои региони са отворени спортни комплекси и конферентни зали за потърпевшите, където жителите могат да пренощуват, а също по този начин и да получат храна и питиета.

Според последна информация минимум 20 души са починали вследствие на земетресението, а повече от хиляда са ранени.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За да продължите, би трябвало да се регистрират
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР