Турската звезда Еге Кьокенли, която стана известна у нас с

...
Турската звезда Еге Кьокенли, която стана известна у нас с
Коментари Харесай

Звезда От Турските Сериали Се Оказа С Български Корени

Турската звезда Еге Кьокенли, която стана известна у нас с ролята на Ярен от „ Сега и вечно “, призна, че е на половина българка, а корените ѝ в България се оказаха дълбоки.
 Красавицата е родена в Лозенград през 1993 година навръх границата сред България и Турция. Семейството й е от преселници от България, само че скоро след раждането й се реалокират в Истанбул, с цел да търсят по-добър живот.„Бях много палаво дете. Обичах да се движа. Родителите ми взеха решение, че е най-добре за мен да упражнявам нещо и ме записаха на уроци по спектакъл. После и тенис, музика, плуване…“, спомня си тя. Когато е на 8 години, фамилията й я води на кастинг за сериал и я канят за основната роля. Проектът обаче е замразен, само че Еге продължава да получава предложения за участия. След още един сериал тя е записана да учи в влиятелния френски колеж „Сен Жозеф“.„Ролята ми на Мари в“Чучулигата“ значително е огледало на живота ми в пансиона“, споделя тя. Семейството й държи да има добра специалност и тя гради кариера в региона на интернационалните връзки. Успоредно продължава да снима с Хюлия Ашвар, Четин Текиндор и доста други звезди.
Учи театрално изкуство и актьорско майсторство, а уроците по дикция в консерваторията са основни за триумфа й. След функциите на тийнейджърки Еге взема решение да влезе в различен облик и по този начин попада на ролята на Ярен от „Сега и завинаги“.

Участието й е епизодично в сериала, само че все пак – много сполучливо. Ролята й на злата отмъстителка за Ямур се трансформира в едно от най-хубавите превъплъщения. След „Сега и завинаги“ тя влиза в кожата на лекарка от сериала „Сърдечен ритъм“. И сходно на героинята си, в живота също се оказва влюбена, и то бясно, в Лиор Ахитув. Двамата се крият от пресата, доколкото е допустимо, а публичността е табу за тях.

Екранната Ярен споделя, че не си спомня съвсем нищо от България, само че се усеща някак обвързвана с нашите земи. Мечтата ѝ била да откри време да обиколи страната ни, като най-хубави мнения била чувала за Черноморието и Родопите.

Турската звезда желала да открие и българските си родственици, само че знаела, че това е прекомерно сложна задача, за която ще ѝ е нужна помощ освен от нейното семейство, а и от институциите у нас, написа ПИК. Смятала обаче да предприеме дейности в най-скоро време, тъй като желала да запълни пъзела на родословното си дърво и да разбере повече за роднините си. Най-любопитно ѝ било от кого е наследила актьорския си гений, тъй като измежду най-близките ѝ нямало креативен натури.

КОШМАР! ЕКРАННИЯТ ИЙТ КОЗАН КАТАСТРОФИРА СЪС СЪПРУГАТА СИ

Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР