Турската телевизионна звезда и гордостта на България Гюлсим Илхан Али

...
Турската телевизионна звезда и гордостта на България Гюлсим Илхан Али
Коментари Харесай

Турската телевизионна звезда Гюлсим Илхан Али стана рекламно лице на пакистанска фирма за дрехи СНИМКИ

Турската телевизионна звезда и гордостта на България Гюлсим Илхан Али реализира още един важен триумф.

Телевизионната актриса стана рекламно лице на най-известната пакистанска компания за облекла. Колекцията ще носи името на актрисата Гюлсим и дизайнерката – “Мариа Бх Гюлсим Али”, това заяви продуцентът Меги Савова, която е управител и сътрудник на актрисата за България и Балканите.



Рекламата, която се снима в историческият град Шанлъурфа, ще бъде излъчена в средата на март месец. Най-гледаният турски исторически сериал „ Възкресението на Ертуурул “, в които взе участие красивата Гюлсим в ролята на Аслъхан има над 95 милиона гледания в Пакистанската интернет мрежа.

От всички български известни и известни звезди Гюлсим Илхан Али е с максимален брой почитатели в инстаграм ().

Тя има над 1 милион и 300 хиляди почитатели. Публикациите й получават над 200 хиляди лайкове. Сериалите, в които взе участие се излъчват в целия свят. Последният й хитов сериал, в който играе е „ Планинско сърце “, в който се превъплъти в основната роля на Дилек. Сериалът е един от най-харесваните и гледани в Турция сега. Главната мъжка роля е поверена на Берк Атан, известен турски артист, прочут на българските фенове от сериала „ Сълзи от парадайса “.

Гюлсим се надява скоро и българските ТВ канали да стартират излъчването на сериала. Актрисата споделя, че й липсва ужасно доста фамилията и приятелите, които живеят в България. През лятната си отмора надарената актриса планува да прекара известно време в родината си.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР