Турската армия стартира най-мащабното военно учение за годината – Морски

...
Турската армия стартира най-мащабното военно учение за годината – Морски
Коментари Харесай

Yeni Safak: Турция започна мащабно военно учение в Средиземно, Егейско и Черно море

Турската войска започва най-мащабното военно обучение за годината – „ Морски вълк “, което се организира в Средиземно, Егейско и Черно море, оповестява вестник Yeni Safak, представен от GlasBG. Националният министър на защитата на Турция Хулуси Акар удостовери уговорката на въоръжените сили на страната да пазят суверенитета, независимостта, правата и законите на нацията.

``
реклама

„ Нашата цел във военните учения е да покажем, че турските въоръжени сили са извънредно решителни, ангажирани и способни да подсигуряват сигурността, суверенитета, независимостта, морските права и изгодите за Турция ", съобщи Хулуси Акар в навечерието на стартирането на ученията.Около 131 военни кораба, 57 военни самолета и 33 хеликоптера са задействани за маневрите, които ще продължат до 25 май в акваторията на Източното Средиземноморие, Егейско и Черно море.

„ Тези действия се наблюдават деликатно освен в страната, само че и от нашите задгранични сътрудници ", добави Акар.„ Ние подхващаме всички нужни ограничения за отбрана на правата и законите на нашата страна в Егейско море, Източното Средиземноморие и Кипър ", безапелационен бе турският министър на защитата.Още военни вести четете в профилираното издание на Фокус " Военни вести ".

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 ДИВАКА (преди 7 секунди) Рейтинг: 30173 | Одобрение: 3838 АУУУ..ДА НЕ ВЪЛЧО ДА ЗАХАПЕ ШРЕК Пожарна охрана ЗАДНИТЕ ЧАСТИ...  Изплезване :devil:  Изплезване Напиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР