Туроператорът TUI, един от световните гигантите в туристическия сектор, се

...
Туроператорът TUI, един от световните гигантите в туристическия сектор, се
Коментари Харесай

TUI също ще съди британското правителство за неадекватна политика за пътуванията в чужбина



Туроператорът TUI, един от международните колосите в туристическия бранш, се причисли към няколко английски авиолинии и туроператори, които съдят английското държавно управление за несъответстваща политика във връзка с пътуванията в чужбина с по този начин наречената “схема на правилото на светофара ”, поставяща страните в „ зелен “, „ жълт “ и „ червен “ лист по убеждение на министрите.

От TUI обявиха, че е „ безусловно необяснимо “ решението на английските министри да реалокират Португалия предишния месец от „ зеления “ в „ жълтия “ лист и да не трансферират гръцките и Балеарските острови от „ жълтия “ в „ зеления “.

На извършената виртуално конференция Travel Matters, проведена от Асоциацията на английските туроператори ABTA, стана ясно също, че и уредниците считат да се причислят към TUI, Virgin Atlantic, Ryanair, компанията IAG, чиято дъщерна компания е British Airways и групировката Manchester Airport в завеждането на дело против английското държавно управление.

Изпълнителният шеф на TUI Андрю Флинтам упрекна Даунинг стрийт, че не се вслушва в потребностите на авиоиндустрията откакто министърът отговарящ за авиацията Робърт Кортс даже не пристигна на конференцията, оправдавайки се с натоварена стратегия.

Ryanair и групировката Manchester Airport са възнамерявали за сряда митинги в Уестминстър и по някои летища за неналичието на пояснение по какъв начин се вземат решенията за  слагането на държаните в съответните описи.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР