Turkish Airlines увеличава честотата на полетите си от България до

...
Turkish Airlines увеличава честотата на полетите си от България до
Коментари Харесай

От тази седмица Turkish Airlines летят всекидневно от София и Варна до Истанбул

Turkish Airlines усилва честотата на полетите си от България до Истанбул и те стават общо 28 седмично. От тази седмица самолетната компания има три всекидневни, постоянни полета от София и един ежедневен полет от Варна до Истанбул, оповестиха от самолетната компания.

Новият график ще даде опция на пасажерите да пътуват до Истанбул и да посетят някоя от над 300-те дестинации по целия свят, до които Turkish Airlines лети. Полетите отпътуват от София всеки ден в 9:30 ч., 15:25 ч. и 21:15 ч. и един път дневно от Варна - вторник, сряда, петък и неделя в 9:00 ч. и в понеделник, четвъртък и събота - в 22:25 ч.

С обновената периодичност на полетите самолетната компания последователно се връща в ритъма на работа от преди пандемията.

Чрез тази опция и предоставеното улеснение, феновете на пътешествията могат да се насладят на Истанбул, да се потопят в богатата му история и многоцветните културни нюанси, както и да изследват забележителната турска кухня, до момента в който следят залезите над Босфора.

Модерното Летище Истанбул свързва феновете на пътуването с целия свят, с помощта на над 300-те дестинации, до които Turkish Airlines лети. На борда на самолетите пасажерите ще имат опция да се насладят на професионално обслужване и отлични услуги, както в икономичната, по този начин и в бизнес класата, осведомят от авиопревозвача.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР