Туризмът очаква правилата за пътуване през летния сезон. Това стана

...
Туризмът очаква правилата за пътуване през летния сезон. Това стана
Коментари Харесай

Полина Карастоянова: България преговаря със съседните страни за правилата на летния сезон

Туризмът чака разпоредбите за пътешестване през летния сезон. Това стана ясно от думите на Полина Карастоянова от Националния ръб по туризъм пред bTV.

" Неоснователни са страховете на българските жители, че няма да могат да пътуват през лятото. Това изискване сега е годно, само че е евентуално в къси периоди да бъде променено в посока удобството на всички ", сподели Карастоянова.

14-дневната карантина основава дискомфорт. По думите ѝ обаче сега текат диалози с всички прилежащи на България страни и се чака скоро да са ясни разпоредбите, по които ще продължи летния сезон.

Гърция предложи впечатляващ проект към Еврокомисията за европейска пътна карта и по какъв начин да се реализират пътуванията, сподели специалистът по туризъм.

Според нея не е въпросът в това да се реализира пътуването, а всяко място да сътвори добра система на надзор и ръководство на даден престой, акцентира Карастоянова.

Тя беше безапелационна, че най-силната маркетингова тактика през лятото ще е предлагането на хигиенични условия, хармония на обществена отдалеченост, както и физически и психически комфорт.

Критериите за образуване на пътешестване са сигурност и сигурност. Трябва да се сътвори възприятие за успокоение и гаранция, разяснява Карастоянова. Позицията на Националния ръб по туризъм е за преразглеждане на модела за издаване на визи. Според нея е належащо въвеждането на електронни визи и понижаване на цената им.

Факт е, че Русия и Турция са наранени по-значително от ковид, само че това не трансформира тяхното значение като пазар, продължи експертът. Все отново тя прикани, в случай че тази година би трябвало да вършим избор за пътешестване, то първият вид да бъде България. По думите ѝ българският жител ще получи повече, по-добро качество, по-добро обслужване и по-специално отношение.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР