Туризмът несъмнено е една от най-големите и най-печеливши индустрии в

...
Туризмът несъмнено е една от най-големите и най-печеливши индустрии в
Коментари Харесай

Ето Как Да Пътуваме По Целия Свят Почти Без Пари

Туризмът безспорно е една от най-големите и най-печеливши промишлености в света с доходи от 8.27 трилиона $ годишно.

Поради това мнозина имат вяра, че пътуванията изискват доста средства. Но това не е напълно правилно.

Пътуването може да бъде много на ниска цена или даже преференциално, в случай че знаете къде да търсите.

Ако обичате да пътувате и желаете да видите колкото се може повече от света, вижте листата на BrightSide, формиран от уеб сайтове, които ви оказват помощ да спестите пари, до момента в който пътешествате. Четете и опаковайте куфарите!

1. Доброволческа активност в селското стопанство

Ако предпочитате дейните действия по време на пътешестване пред това просто да се излежавате на плажа, WWOOF може да бъде добър избор за вас.

Организацията свързва притежатели на ферми с младежи, които са съгласни да им оказват помощ в подмяна на настаняване и храна. Можете да кандидатствате за всевъзможен тип работа съвсем на всички места по света – от произвеждане на сирене в Италия до сеитба на семена в Камбоджа.

Другите чудесни услуги, които ви дават сходни благоприятни условия, са Workaway и HelpX. Ако се страхувате, че работата ще отнеме доста време, не се безпокойте, доброволците нормално работят единствено по няколко часа дневно.

2. Грижи за дома

Страхотна опция за тези, които търсят гратис настаняване. Предлагат ви да се грижите за нечий дом – поливане на растенията или хранене на домашни любимци, до момента в който притежателите са на отмора.

В подмяна получавате гратис място за престой. За да научите повече, посетете Housecarers, TrustedHousesitters и MindMyHouse. Ако планирате да отидете в Австралия, проверете HouseitWorld, HappyHousesitters или AussieHousesitters.

3. Оказване на здравна помощ

Ако сте здравна сестра, тогава имаме чудесни вести за вас! Можете да пътувате гратис и даже да ви заплащат тук-там, като Хавай и Флорида.

TravelNursing да вземем за пример предлага няколко стратегии, които ще ви разрешат да пътувате из Съединени американски щати. Всяка задача продължава към 8 до 26 седмици. С тази услуга една здравна сестра може да направи към 10 000 $ на месец. Наред с това са обезпечени храна и настаняване.

4. Работа на круизен транспортен съд

Можете да си намерите работа на круизен транспортен съд и да пътувате гратис. Тук са 2 чудесни услуги, които могат да ви оказват помощ при намирането на краткосрочни вакантни места: Carnival и RoyalCaribbean.

Има и уеб страница, който може да ви помогне да станете част от екипажа на яхта. Проверете CrewSeekers.
ВАЖНО! ЕТО ЗАЩО ТРЯБВА ДА ПЪТУВАМЕ ЧЕСТО
5. Изследвайте своите корени

Ако вашите предшественици идват от разнообразни страни, шансът, който ви се дава, е да пътувате гратис до тяхната татковина. Унгарската фондация за правата на индивида ръководи ReConnectHungary, които оферират сходна услуга.

Фондът дава опция на младите унгаро-американци да създадат двуседмично пътешестване до Унгария, където ще имат опция да учат културата и историята на страната. Фондът обгръща всичко – самолетни билети от Ню Йорк до Будапеща, настаняване, храна и развлекателна стратегия.

Подобни стратегии се дават от HeritageGreece (за гръцки потомци), BirthrightArmenia (за потомци от Армения), LoveBoatStudyProgram (за китайски или тайвански потомци) и BirthrightIsrael (еврейски потомци).

6. Организирайте пътешестване на група

За тези от вас, които имат положителни организационни умения, тази алтернатива може да е съвършена. Всичко, което би трябвало да извършите, е да планирате групово пътешестване за вашите другари или родственици и да намерите пътнически оператор, който ще е подготвен да покрие разноските ви.

От YMTVacations да вземем за пример ви обезпечават гратис пътешестване, в случай че съберете група от 12 запалянковци, които ще пътуват дружно.

Сред другите организации със сходни алтруистични предложения са SelectInternationalTours, MeritGroupTravel, GrandCircleCruiseLine и AllAboardTravel.

Ако сте преподавател, който търси опция за пътешестване в чужбина със своите възпитаници, тези услуги може да са ви потребни: Explorica, CHAEducationalTours и EFTours.
ЕТО В КОИ ДЪРЖАВИ НЕ ТРЯБВА ДА ОСТАВЯМЕ БАКШИШ
7. Придвижване на стоп и споделено пътешестване

Търсите сателит, с който да споделите пътуването си? Пътуването на стоп или споделеното пътешестване могат да се окажат превъзходен избор за вас. Проверете следните адреси: Erideshare и Compartir.

8. Станете част от рисково премеждие

Мечтаете ли да карате ски и сноуборд в някой от страхотните зимни курорти на Франция или Австрия? Какво ще стане, в случай че ви кажем, че освен можете да го извършите гратис, само че даже ще ви заплащат за това?

Уебсайтът AdventureWork ви предлага няколко работни места в региона на рисковите прекарвания. Този уебсайт може да ви помогне да намерите краткотрайна работа в курорти в Италия, Съединени американски щати, Австрия, Франция и други

В подмяна на вашата услуги компанията покрива разноските ви за хранене и настаняване и даже ви заплаща малко заплащане.

9. Помогнете на другите да практикуват британски

Diverbo е услуга, която предлага на британските лектори късмет за безвъзмездни почивки. Ако знаете добре британски, може да прекарайте една седмица с чужденци в Испания или Германия и да им помогнете да подобрят езиковите си умения.

Другите огромни запаси за намиране на работа като британски преподавател включват TEFL.com и ESLCafe. Публикуването тук нормално варира от 9 до 24 месеца, тъй че не е най-хубавият вид за тези, които възнамеряват къса почивка.

10. Други потребни уеб уеб сайтове:

Свържете се с локалните поданици и изследвайте градовете дружно с други пасажери – CouchSurfing.

Самите вие отдайте къщата си чартърен, до момента в който пътешестване – HomeExchange, Homebase-Hols.

ЕТО КАКВО ТРЯБВА ДА НАПРАВИТЕ В ДУБАЙ



източник: profit.bg
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР