Туризмът и неговата роля за икономическия растеж на Европейския съюз,

...
Туризмът и неговата роля за икономическия растеж на Европейския съюз,
Коментари Харесай

Неформална среща на министрите на туризма от ЕС в София

Туризмът и неговата роля за икономическия напредък на Европейския съюз, ще бъде водеща тематика на неофициалната среща на министри от Евросъюза, която ще се организира през днешния ден в София.

Форумът е част от българското председателство на Европейския съвет. Специални посетители ще бъдат еврокомисарят по вътрешен пазар Елжбета Биенковска и генералният секретар на Световната организация по туризъм към Организация на обединените нации Зураб Пололикашвили. Всеки един от участниците в срещата ще има опция да показа къси истории от своята страна за сполучливи туристически планове. В рамките на срещата особено внимание е отделено и на опциите за развиване на туризма сред Европа и Китай.

Във връзка със срещата на министрите на туризма, има промени в организацията на придвижване в столицата. Забранява се престоят и паркирането на пътни транспортни средства, като се изключи колите, пренасящи участниците в събитието: на ул. "Доспат " сред бул. "Витоша " и ул. "Баба Неделя "; на ул. "Баба Неделя ", на ул. "Д-р Христо Стамболски ". По преценка "Пътна полиция " прекосяването на транспортни средства също ще бъде лимитирано.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР