Туристическият сезон в най-големия български курорт Слънчев бряг бе открит

...
Туристическият сезон в най-големия български курорт Слънчев бряг бе открит
Коментари Харесай

Слънчев бряг откри сезона с обновена инфраструктура за 1.6 млн. лв.

Туристическият сезон в най-големия български курорт Слънчев бряг бе открит преди няколко часа, оповестява Флагман. На изтънчен коктейл на нетрадиционно място – морския кей, министърът на туризма Николина Ангелкова и изпълнителният шеф на „ Слънчев бряг “ АД дадоха алегорично начало на сезона.

Николина Ангелкова изрази уверенията си, че лято 2018 ще бъде по-силно от предходното. Въпреки спада на съветския пазар, се записва сериозен интерес от нови дестинации – Полша, Франция, Англия и други, регистрира Ангелкова.

Златко Димитров от своя страна заяви за новаторското приложение, което са внедрили в помощ на туристите – Sunny Beach Smart Pass.

За лято 2018 „ Слънчев бряг “ АД е вложило 1,6 млн. лева в подготовката на комплекса. Направени са поправки на алеи, улици, вложени са обилни средства в озеленяване, както и надграждане на системата за видеонаблюдение, посочи Златко Димитров.

На коктейла за разкриване на сезона участват депутатите от ГЕРБ Димитър Бойчев и Диана Саватева, зам.-областният шеф на Бургас Севдалина Турманова, шефът на ОДБХ-Бугас доктор Георги Митев, регионалният водач на ДБГ в Бургас Живко Табаков, общински съветници от Несебър и хотелиери. Партито продължава с концерт на поп звездата Орлин Павлов.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР