Туристическият сектор е силно застъпен по отношение разкриването на нови

...
Туристическият сектор е силно застъпен по отношение разкриването на нови
Коментари Харесай

ТОП работодатели на седмицата

Туристическият бранш е мощно застъпен по повод разкриването на нови работни места. IT секторът и всичко обвързвано с компютри и високи технологии продължава да изпитва апетит за работна мощ. Предлагане на работа има в региона на търговията и производството.

ES Bright Consultants LTD



ИСИ БРАЙТ Консултанти (ESBC) е извънредно динамична интернационална компания, с петгодишен опит на световните пазари. В България стартирахме през август 2016 година като не стопираме да се развиваме и постановяваме експертизата си трайно в над 200 страни.

Развиваме екипите си в областта на телесейлс търговията, като съчетаваме по трогателен метод консултиране и продажби в една услуга. В духа на разгръщане на плана търсим динамични

хора за работа на позиция Специалист по консултиране и продажби, като наложително условия е безпроблемната връзка на британски език, а ако владеете един от следните езици като

втори непознат език - френски, арабски, испански и/или италиански ще ви възнаградим в допълнение. Добре пристигнали сте да кандидатствате през нашия уебсайт или партньорските ни канали.

Вижте свободните позиции на ES Bright Consultants LTD

STENS LTD



Ние харесваме това, което вършим! Обичаме да вършим нещата по ексцентричен метод и да се забавляваме в процеса на работа. Вярваме в хората и постоянно слагаме нашите сътрудници и клиенти преди всичко. Културата ни се основава на споделен дух, възторг и страсти. Търсим хора, които споделят нашето положително въодушевление и полезности. Да работиш с нас, е като да работиш със своите другари.

Ти имаш право на глас! Ние ценим хората, които споделят хрумвания си за това по какъв начин да вършим нещата по-добре. За нас е значимо да се чувстваш като значим и скъп член на екипа. Вярваме, че всеки чиновник заслужава да се развива, тъй като, когато ти растеш, STENS също пораства. Компания, която възнаграждава твоята преданост и рационализиране, и най-много Компания, която предлага сигурност. STENS това сме ние: Ентусиазиран мениджърски управителен състав, който състои от проектанти и инженери с висока подготовка и трудов стаж в електроинсталациите с висока степен на мотивация и упоритости за непрестанен напредък на фирмата; Висококвалифициран личен състав, стремейки се към непрестанно рационализиране. Организацията на обектите се реализира от доста добре подготвен механически персонал; Финансова непоклатимост, разширение и уедряване на цялостната активност на компанията, многообразие в гамата на предлаганите артикули и услуги. Доказано високо качество на техниката и услугите ни при построяването на системите обезпечават дълготрайната им и надеждната употреба и дълготрайни клиенти; Непрекъснат развой на софтуерна иновация, съгласно техническите трендове в този отрасъл; Стремеж към водещи позиции на пазара; Установени партньорски контакти с водещи компании.

Вижте свободните позиции на STENS LTD

Амрест ЕООД



АмРест Холдинг е най-големият самостоятелен оператор на заведения за хранене в Централна и Източна Европа. От 1993г. градим портфолио от добре познати мощни марки като KFC, Pizza Hut, Burger King и Starbucks. От 2010г. развиваме и наша нова марка La Tagliatella в Испания, Франция, Германия, Китай и Съединени американски щати. Днес, АмРест ръководи над 800 ресторанта в целия свят. Чрез нашата просвета „ Да създадем живота по Щастлив”, всеки ден нашите над 22 000 чиновници дават необикновен усет на храната и извънредно обслужване на нашите клиентите. През 2007 ние навлязохме и на Българския пазар с заведенията за хранене си KFC и Burger King!

Вижте свободните позиции на STENS LTD

BLU GLOBAL UK LIMITED



Агенция за асортимент на личен състав за Англия с безвъзмездни услуги за претендентите. Търси най-подходящите претенденти за търсените позиции. Осигуряват както непрекъснати, по този начин и краткотрайни трудови контракти. Целта на компанията е да показа най-хубавата лична услуга, приспособена към условията на всеки клиент на най-хубавата цена. Компанията оказва помощ на хората да развият уменията си по британски език.

Вижте свободните позиции на BLU GLOBAL UK LIMITED

Филбо ЕООД



Компанията е основана през 1992 година с главен предмет на активност сложно съоръжение с ВиК материали. Като производител, вносител и търговец на необятна гама качествени произведения, ние се стремим да задоволим самостоятелните потребности на нашите клиенти и да спомагаме за отстраняването на проблемите с точните артикули.

Вижте свободните позиции на Филбо ЕООД

БулЕлектрик Груп ООД



БулEлектрик Груп ООД е българска компания, стартирала началото на своята активност като снабдител на артикули и решения за огромни индустриални, публични и телекомуникационни планове. Сега компанията създава и внедрява новаторски, ефикасни и ефикасни решения в региона на електроснабдяването и автоматизацията.

Основни посоки в активността на БулEлектрик Груп са: Проектиране, доставка, инженеринг и въвеждане в употреба на системи в региона на електроснабдяването и автоматизацията; Продукти и системи за измерване; Продукти и системи за сигурност на захранването; Продукти и системи за надзор на качество на енергията; Продукти и системи за структурни кабелни мрежи; Системи за автоматизация на дома, публични и индустриални обекти.

Вижте свободните позиции на БулЕлектрик Груп ООД

Вая тур ЕООД



Компанията e учредена през 2006 година и е със 100% частно присъединяване. Дружеството се развива с необятен обсег в областта на туризма и е лицензиран туроператор. В главната активност влизат стопанисване и ръководство на хотелски комплекси по Българското Черноморие и к.к. Пампорово, развиване на различен туризъм – спортни и културни турове, ловджийски туризъм. Вая тур ЕООД е приблизително дружество с към 200 чиновници, които имат разнородни функции в региона на даването на туристически артикули и услуги: обслужване на клиенти и продажби, счетоводство и финанси, човешки запаси, връзки и други. Защо да работите при нас? Защото ценим високите професионални знания, потребителски насочения метод, уменията за работа в екип и позитивното отношение. Защото другарската атмосфера, работата в тясно съдействие и неналичието на непотребни официалности са високо ценени от целия ни екип. Защото даваме еднакъв старт, въвеждащо образование и не позволяваме дискриминация. Защото имаме вяра, че хората са най-ценният ни капитал и влагаме в тях, давайки им опция да учат и да възнамеряват самостоятелно кариерното си развиване в компанията. Защото предлагаме конкурентно заплащане, регулярно нарастване, бонусна стратегия за персонално и екипно показване, постоянно навременно възнаграждение. Очакваме от Вас: Креативност, с цел да затвърдим уникалността на предлаганите от нас услуги. Инициативност, с цел да повишим общата продуктивност и непоклатимост. Усмивка, с цел да я покажем на нашите клиенти и да запазим положителните връзки в нашия екип. Уважение, с цел да поддържаме съвършения работен екип и среда.

Вижте свободните позиции на Вая тур ЕООД

ИНТЕГРЕЙТИД МИКРО-ЕЛЕКТРОНИКС БЪЛГАРИЯ ЕООД



Компанията е част от Integrated Micro-Electronics, Inc., чиито артикули участват на пазара на автомобилната промишленост, сферата за здравно съоръжение, телекомуникациите и индустриалните приложения. С петнадесет индустриални звена по целия свят, ситуирани във Филипините, Китай, Сингапур, Съединени американски щати, Мексико, България и Чехия, IMI Inc. се подрежда на 6-то място в света измежду най-хубавите производители на електронни модули за автомобилната промишленост. Българският клон е номер 1 в автомобилното производството на компанията майка с 25% от целия й оборот и е основен производител за Европа. Компанията разполага и с отдел Развойна активност (Design & Development), който е позициониран в София. Към май 2017 г компанията разполага с над 2300 чиновници. От 2013 до 2016 година IMI България е вложила над 26 милиона евро в здания и машини и има Сертификат за вложител клас А от Министерството на стопанската система за 2015 година

Вижте свободните позиции на ИНТЕГРЕЙТИД МИКРО-ЕЛЕКТРОНИКС БЪЛГАРИЯ ЕООД

НЮ ФРЕШ ООД



Ние сме онлайн магазин, профилиран в продажбата на лесни и ефикасни решения за справяне с вредителите в дома и градината Ви. Всеки наш клиент получава лична консултация и след това самичък, без непозната помощ, съумява да се оправи дейно с натрапниците като: нежелани мишки, плъхове, гълъби, свраки, врабчета, лястовици, змии, кучета, котки, белки, къртици и доста други. НЮ ФРЕШ ООД е пряк вносител на едни от най-големите и потвърдили се компании в Европа в региона на прогонването на вредители, което подсигурява, че към 93% от стоката ни е налична в нашия склад. Основния ни снабдител Brighter Image Ltd. – Ирландия е получил премията за новаторски артикул на Ирландия за 2006 година, като единствено за Англия има продадени над 2 000 000 електронни устройства за прогонване на вредители. Другите ни снабдители са Pelsis Ltd. – Англия, Concept Research Ltd. – Англия, Bird Free Ltd. – Англия, Control Zone Products Ltd. – Англия, Plastdiversity Lda – Португалия, Silvandersson Sweden AB – Швеция, Mondo Verde – Италия и други Офисът ни се намира в топ центъра на гр. София, ул. Георги Сава Раковски 108, ет. 1, офис 104. Довериха ни се доста клиенти и сме щастливи, че се връщат още веднъж и още веднъж. Също по този начин им благодарим, за това че непрестанно ни предлагат на собствен другари, познати, съседи, а дори и на непознати.

Вижте свободните позиции на НЮ ФРЕШ ООД

ЕСПО ГРУП ЕООД



ORANGE CENTER е верига, която в последните 12 години се наложи като една от водещите компании на българския пазар в региона, както на продажба на първокласни артикули (пишещи средства, дарове за разнообразни поводи), по този начин и на книги, писалищен материали и училищен принадлежности.

Вижте свободните позиции на ЕСПО ГРУП ЕООД

Lighthouse Golf & Spa Resort



Луксозният SPA хотел е най-новото допълнение на българското Черноморие. Хотелската база разполага с елегантни и стилни пространства. Базата обезпечава отлични условия за фамилии и за тези, които са решили да си създадат отлична SPA отмора.

Вижте свободните позиции на Lighthouse Golf & Spa Resort
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР